Mehmet Dinçerler ile Hadise arasında sular durulmuyor! 3 milyon TL olduğu iddia edilen yüzük bakın kaç TL çıktı!”

30 Nisan tarihinde nikah masasına oturan ve 4,5 aylık evliliklerini olaylı bir şekilde bitiren Mehmet Dinçerler ile Hadise arasında sular durulmuyor. İşte Hadise’yi şoke eden yeni detay…

Mehmet Dinçerler ile Hadise arasında sular durulmuyor! 3 milyon TL olduğu iddia edilen yüzük bakın kaç TL çıktı!”

Sahne şovları, giyim tarzı, seslendirdiği şarkıları ve toplumsal olaylara karşı duyarlı oluşu ile sanat camiasının en çok sevilen ve en fazla dikkat çeken isimlerinden birisi olan ünlü şarkıcı Hadise, senelerdir gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Uzun yıllardır büyük bir popülerliğe sahip olmasına rağmen ikili ilişkilerini kameralardan uzak yaşamayı tercih eden ve hayatında biri olsa dahi ilişkisine ilişkin açıklamalar yapmaktan kaçınan Hadise, koruduğu bu tavrının aksine son günlerde özel hayatı ile oldukça dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz sene ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan ve ilişkisinin açığa çıkmasının üzerinden çok zaman geçmeden ayrılık kararı alan ünlü şarkıcı Hadise, hemen akabinde iş insanı Mehmet Dinçerler ile görüntülendi. Görüntü vermekten çekinmeyen ve nerede ise her konserinde kendisini en ön sıradan seyreden sevgilisi Dinçerler’e olan aşkını ilan eden ünlü şarkıcı Hadise, bu aşkı 30 Nisan tarihinde nikah masasına taşıyarak yakın çevresini ve hayranlarını oldukça şaşırttı. Hadise’nin mutluluğu ile mutlu olan hayranları bu aşkın gerçek olduğuna inanırlarken şok etkisi yaratan bir boşanma haberi gündeme düştü.

Son dönemlerde konserlerinde Hadise’yi yalnız bırakan Mehmet Dinçerler dikkatlerden kaçmazken Hadise’nin de bir konserinde Küçük Bir Yol isimli şarkısını seslendirirken gözyaşlarına hakim olamaması ayrılık iddialarını güçlendirdi. Sonuç olarak ikili boşanma kararı aldıklarına ilişkin ayrı ayrı açıklamalar yaparak iddiaları doğruladı.

Eylül ayında tek celsede boşanan ve boşanmış olmalarına rağmen gündemden düşmeyen eski eşler, bugün yeni bir iddia ile daha gündeme geldi. Hadise’nin çok konuşulan yüzüğünün sahte olduğu ortaya çıktı.

“3 MİLYON TL” DENMİŞTİ!

Mehmet Dinçerler ile Hadise arasında sular durulmuyor! 3 milyon TL olduğu iddia edilen yüzük bakın kaç TL çıktı!” - Resim : 1

Evlilik teklifi aldığını Instagram hikayesinden paylaştığı yüzüğü ile duyurmuş olan Hadise, o günlerde yüzüğün 3 milyon TL’lik değeri ile gündemden düşmedi. Boşanma olayının patlak vermesi ile birlikte büyük tartışmalara sebep olan yüzüğün Hadise tarafından satışa sunulduğu ve değerinin aslında 182 bin TL olduğu ileri sürüldü.

HAYVAN DERNEKLERİNE BAĞIŞLADI!

Gündeme düşen iddiaya göre replika olduğu anlaşılan yüzüğünü satan Hadise’nin, 182 bin TL’yi hayvan derneklerine bağışladığı ileri sürüldü.