Mehmet Dinçerler boşanırken geri istemişti Hadise şok yaşadı 3 milyon liralık yüzük replika mı çıktı?

Mehmet Dinçerler ile Hadise'sin ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşmüş çift hızla evlilik kararı almıştı. Basına kapalı sade bir düğünle evlenen Hadise'nin teklif aldığı 3 milyon liralık yüzük magazinde uzun süre konuşulmuştu.

Mehmet Dinçerler boşanırken geri istemişti Hadise şok yaşadı 3 milyon liralık yüzük replika mı çıktı?

İş insanı Mehmet Dinçerler ile ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşen Hadise kısa bir süre sonra evlilik kararı aldıklarını duyurmuştu. Hadise evlilik teklifini sosyal medyadan yayımladığı bir resim ile duyurmuş, resimde görülen yüzük günlerce magazin basının gündeminde kalmıştı. 

Yüzüğün fiyatının 3 milyon TL olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşerken Mehmet Dinçerler'in piyasaya borcu olduğu iddiaları ile yüzük bir kere daha gündeme gelmişti. Dinçerler borcun kendisine ait olmadığını belirterek kendisinin başarılı bir iş insanı olduğunu belirtirken sosyal medyada haftalarca yüzük konusu gündemde kalmıştı. 

HADİSE İLE MEHMET DİNÇERLER BOŞANIRKEN YÜZÜK BİR KERE DAHA GÜNDEME GELMİŞTİ! 

Çift arasında rüya gibi başlayan evlilik ne yazık ki kısa sürmüş, Hadise konserinde şarkısını söylerken göz yaşlarına boğulmuş, çift hakkında boşanma söylentileri çıkmıştı. Hadise ve Mehmet Dinçerler uzun süren iddialara rağmen açıklama yapmamış, sessizlik söylentileri daha da arttırmıştı. Hadise'nin eşinin doğum gününe ve açılışı yapılan yeni mağazasına da gitmemesi ile boşanma söylentileri ayyuka çıkmış, sonrasında ise Hadise sosyal medyadan boşanma haberini doğrulayarak deprem yaratmıştı. 

Mehmet Dinçerler boşanırken geri istemişti Hadise şok yaşadı 3 milyon liralık yüzük replika mı çıktı? - Resim : 1

Çiftin boşanma davası döneminde takı kavgası yaşadıkları, Mehmet Dinçerler'in düğünde takılan takıları ve yüzüğü geri istediği iddia edilmişti. Mehmet Dinçerler ise yaptığı açıklamasında tüm iddiaları reddetmiş ve hiçbir talebi olmadığını söylemişti. Bugün Posta Gazetesi tarafından yapılan haberde ise yüzüğün replika olduğu iddia edildi. Yüzüğün 3 milyon TL olduğu basında yer alırken yapılan yeni haberlerde ise yüzüğün replika olduğu ve fiyatının sadece 10 bin Euro olduğu iddiasına yer verildi. Yüzüğü 182 bin liraya satan Hadise'nin bu tutarı hayvan derneklerine bağışladığı iddia edildi.