Mehmet Ali Erbil’e hapis şoku! Ece Ronay dava açmıştı üç ayrı suçtan hapis cezası

Geçtiğimiz günlerde Youtube platformunda yeni şarkısını paylaşan Ece Ronay, klibinde beraber yer aldığı Mehmet Ali Erbil için tehdit ve hakaret suçlarından dava açmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber, şimdilerde ünlü şovmen için hapis cezası istendiği gelişmesiyle herkesin ağzını açık bıraktı. İşte, Ece Ronay ve ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil arasında mahkemeye kadar taşınan skandal gerilimin merak edilen tüm detayları.

Mehmet Ali Erbil’e hapis şoku! Ece Ronay dava açmıştı üç ayrı suçtan hapis cezası

Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısını Youtube platformunda yayınlayan Ece Ronay, klibine Mehmet Ali Erbil’i de davet etmiş ve ikilinin bu sayede arkadaş oldukları ifade edilmişti. Daha sonra Ece Ronay’a tehdit ve hakaret içerikli mesajlar attığı ortaya çıkan Mehmet Ali Erbil için şimdilerde mahkeme tarafından şok bir karar alındı. İşte, Mehmet Ali Erbil ve Ece Ronay arasında yaşanan skandal olayın merak edilen tüm detayları.

Mehmet Ali Erbil’in yaptığı savunma herkesin ağzını açık bıraktı!

Geçtiğimiz aylarda ünlü TikTok fenomeni Ece Ronay’a Whatsapp üzerinden attığı hakaret ve tehdit içerikli mesajlarla herkesi şaşkına çevirmeyi başaran Mehmet Ali Erbil, şimdilerde mahkeme süreciyle de gündemi karıştırmayı başardı.

İddianame de şüpheli sıfatıyla yer alan ünlü şovmen, ifadesinde mesajları kendisinin atmadığını ve asistanı Nuray K.’nin kendisinin haberi olmadan Ece Ronay ile iletişime geçtiğini ifade etti. Nuray K. İse verdiği ifadede Ece Ronay’ın Mehmet Ali Erbil’e hakaret etmesi üzerine telefonu kendisinin aldığını ve o mesajları bizzat çektiğini itiraf etti.

Mehmet Ali Erbil’e hapis şoku! Ece Ronay dava açmıştı üç ayrı suçtan hapis cezası - Resim : 1

Mehmet Ali Erbil için 8 yıl 10 aya kadar hapis istendi!

Ece Ronay ve Mehmet Ali Erbil arasında mahkemeye kadar taşınan skandal olaya dair yeni gelişmeler de ortaya çıkmaya başladı. İddianamede şüpheli olarak görülen Mehmet Ali Erbil için ‘’taciz’’, ‘’sesli yazılı veya görüntülü iletiyle hakaret’’ ve ‘’tehdit’’ suçlarından 1 yıl 11 aydan 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası istendi. Şimdilerde bu kararın onaylandığı ve ünlü şovmenin hakkında açılan davalar nedeniyle hakim karşısına çıkacağı ifade edildi.

Mehmet Ali Erbil’e hapis şoku! Ece Ronay dava açmıştı üç ayrı suçtan hapis cezası - Resim : 2