MEB promosyonunda rekor güncelleme! 22 bin 500 TL arttı! 16 Kasım'da hesaplara yatacak!

Artan enflasyon doğrultusunda promosyon ödemeleri güncellenen kamu kurumlarından birisi de Milli Eğitim Bakanlığı oldu. Yeni tutar, çalışanlara duyuruldu. İşte ayrıntılar…

MEB promosyonunda rekor güncelleme! 22 bin 500 TL arttı! 16 Kasım'da hesaplara yatacak!

Geçtiğimiz yılın son çeyreğinden bu yana birçok farklı faktörün bir araya gelmesi neticesinde giderek ağırlaşan ekonomik şartlar, maaşlı çalışanların bellerini iyice büktü. Hemen hemen her gün aynı veya farklı sektörlerden gelen zam haberleri ile karşı karşıya kalan vatandaşlar, bütçelerini toparlayabilmek adına alternatif çözüm yöntemleri ararlarken kamu çalışanları da gözlerini karşılıksız ödeme alabilecekleri promosyon kampanyalarına dikti.

Sene başından bu yana hem emekli vatandaşlar hem de kamu çalışanları için birbirinden farklı içeriklere sahip promosyon kampanyaları geliştiren bankalar, zorlu ekonomik şartların yaşandığı şu günlerde vatandaşların bütçelerine destek veren başlıca kurumlar arasında yer aldı. Artan enflasyon kapsamında sık sık güncellenen promosyon kampanyaları kapsamında emekli ek ödeme tutarları 10 bin TL’yi bulurken kamu tarafından gelen promosyon haberleri de rekor seviyelere ulaştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Adalet Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve pek çok devlet üniversitesinden yüksek tutarlı promosyon ödemesi haberleri gelirken son müjdeli haber Milli Eğitim Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlık binlerce çalışanı için Vakıfbank ile el sıkıştı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI PROMOSYON ÖDEMELERİ GÜNCELLENDİ!

MEB promosyonunda rekor güncelleme! 22 bin 500 TL arttı! 16 Kasım'da hesaplara yatacak! - Resim : 1

Ülke genelinde binlerce çalışana sahip olan Milli Eğitim Bakanlığı, bir süredir Vakıfbank ile yürüttüğü promosyon görüşmelerini nihayet sonuca bağladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in talimat verdiği ve promosyon ödemelerinin revize edildiği bilgisi kaydedildi.

Yeni güne bomba gibi düşen habere göre Vakıfbank ile anlaşmaya varan Milli Eğitimi Bakanlığı, 3 bin TL olan promosyon ödemesinin 22 bin 500 TL daha arttırılmasına karar verdi. Yeni tutar, 25 bin 500 TL olarak duyuruldu.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Vakıfbank ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 3 yıllığına imzalanmış olan yeni promosyon sözleşmesi kapsamında 25 bin 500 TL olarak bildirilen yeni ek ödeme tutarı, 16 Kasım tarihi itibari ile personellerin maaş hesaplarına toplu olarak yatırılacak. 

Etiketler: meb, promosyon