Masterchef'te Yaralanma Art Arda Yaşandı! Danilo Şeften Tepki! ''Sağlık Ekibi Değil Ambulans Gerek...''

Ekranların en çok izlenen yarışması Masterchef'te yaralanmalar devam ediyor. Ufak mutfak kazalarının bugün yayınlanacak 28. bölümde art arda yaşanmasıyla birlikte Danilo şeften isyan geldi. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef'te yarışmacılar elini kesti. Üst üste yaşanan yaralanmalar sonrası sosyal medya kullanıcılarından yorum gecikmedi. İşte o anlar...

Masterchef'te Yaralanma Art Arda Yaşandı! Danilo Şeften Tepki! ''Sağlık Ekibi Değil Ambulans Gerek...''

Bugün yayınlanacak olan 28. bölümüyle ekrana damga vuran Masterchef'te yaralanmalar yaşanmaya devam ediyor. Birbirinden yetenekli yarışmacıların en lezzetli yemeği jüri üyelerine sunabilmek için ellerinden geleni yaptıkları yarışmada mutfak kazaları Danilo şefin tepkisine neden oldu. Kendilerine tanınan sürede şeflerin istediği yemeği yapmaya çalışan yarışmacılar art arda kaza geçirdi. 

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef yayınlanacak olan 28. bölümüyle gündeme geldi. Birbirinden yetenekli yarışmacıların kısa sürede istenilen yemeği yapmaya çalıştığı Masterchef'te yarışmacıların art arda mutfakta ellerini kesmesi ile birlikte Danilo Zanna'dan tepki gecikmedi. 

Yarışmacılar Yaralandı! Danilo Şeften Tepki Gecikmedi!

Yayınlandığı her sezon reyting rekorları kıran yemek yarışması Masterchef'te heyecan bitmek bilmiyor. Elemelerin yavaş yavaş yapıldığı ve ana kadro yarışmacılarının belirlenmeye çalıştığı Masterchef'te gündem olacak bir konu yaşandı. Şeflerin kendilerinden istediği yemeği belli bir sürede yetiştirmeye çalışan yarışmacılar mutfak kazalarını geçirmeye devam ediyor. 

Her bölümüyle gündem olan Masterchef'te bu defa yaralanma konusu konuşuldu. Ana kadroya çıkan 2. isim olabilmek için kıyasıya mücadele eden Masterchef yarışmacıları 28. bölümle gündeme damga vurdu. Masterchef'in sevilen yarışmacıları izleyicilere korkutan anlar yaşattı.

Danilo Şef Bu Defa Kızdı!

Jüri koltuğunda bu sene de Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın oturduğu Masterchef 2022 birbirinden heyecanlı bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İzleyicileri yayınlanan her bölümüyle ekrana kilitlemeyi başaran Masterchef 2022 bugün yayınlanacak olan bölümüyle ekrana damga vurdu. Yarışmacıların art arda birden çok kez ellerini kesmesi Danilo şefin tepkisine yol açtı. 

Yeni bölümü bu akşam yayınlanacak olan Masterchef'te yarışmacıların dikkatsizliği Danilo Zanna'yı kızdırdı. Yarışmacıların art arda ellerini birden çok kez kesmesi üzerine Danilo Zanna ''Arkadaşlar napıyorsunuz ya? Hamur açıyorsunuz'' dedi. Danilo Zanna'nın yanı sıra yeni bölüm tanıtımını izleyen sosyal medya kullanıcılarının tepkisi de çok konuşuldu. İzleyiciler ''Bu sezon o kadar mutfak kazası oldu ki, ambulans çağırın bari'' dedi.