MasterChef’te gözyaşları sel oldu aktı! Yarışmacının babasıyla ilgili anlattıklarına yürek yaktı...

TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye programı, yine duygusal anlara sahne oldu. Şimdilerde 2. eleme turu heyecanının yaşandığı programda bir yarışmacı, babasıyla ilgili dile getirdiği sözlerle herkesi duygulandırdı.

MasterChef’te gözyaşları sel oldu aktı! Yarışmacının babasıyla ilgili anlattıklarına yürek yaktı...

MasterChef Türkiye programı ilk olarak 2011 yılında Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı ve 1 sezon sonra ekranlara veda etti. Acun Ilıcalı, daha sonra programın yayın haklarını satın aldı ve MasterChef Türkiye programı, 2018 yılından itibaren TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başladı. Şimdilerde 2022 sezonuyla ekranlara gelen programda yer alan yarışmacılar, programda dile getirdikleri ile gündeme gelmeye devam ederken, yarışmada ikinci eleme turunda yer alan bir yarışmacı, babasıyla ilgili dile getirdikleri ile herkesi duygulandırdı. MasterChef Türkiye’de yarışmacının söyledikleri, şeflerle birlikte tüm izleyicileri hüzne boğdu. İşte detaylar…

O Sözler Herkesi Hüzne Boğdu

MasterChef Türkiye 2022 programının Çarşamba akşamında ekranlara gelen 15. bölümünde ikinci eleme turu heyecanı yaşandı. İlk turda şeflerden “Evet” oyu alan Rüstem, Melih ve Sami, ikinci eleme turundaki üçlü düelloda karşı karşıya geldi. Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef, yarışmacılardan bu turda beyti kebabı yapmalarını istedi. 40 dakikalık sürede lavaşlarını hazırlamaları ve kebaplarını şişlemeleri gereken yarışmacılar büyük bir mücadele verdi ve ikinci turda adını bir üst tura yazdıran yarışmacı Melih oldu. Melih elde ettiği başarılı sonucun ardından açıklamalarıyla herkesi hüzünlendirdi.

Melih’ten Duygulandıran Sözler

MasterChef’te gözyaşları sel oldu aktı! Yarışmacının babasıyla ilgili anlattıklarına yürek yaktı... - Resim : 1

Somer Şef, Melih’in üst tura çıkmasıyla birlikte “Geçen yıl ikinci turda elendiği yarışmada bu yıl üçüncü tura çıkmayı başardın” dedi. Bunun üzerine Melih de “Bilmiyorum. Belki babam görüyordur” sözlerini dile getirdi ve biraz duraksadıktan sonra konuşmasına devam edebildi. Melih programda yaptığı konuşmada “Geçen sene çünkü nasip olmadı. Zaten içimde bir belirsizlik vardı, ‘Geçerim, geçemem’ diye. Bu sene buraya çok net geldim. Geçeceğimi bilerek geldim. İnşallah babam görüyordur. Babamın ruhuna gitsin” sözlerini dile getirdi.

“Bazı Acılar Bizi Olgunlaştırıyor”

Melih’in herkesi hüzünlendiren bu konuşmasından sonra Somer Şef ise “Bazı acılar bizi olgunlaştırıyor. Bunu sende çok net gördük. Geçen yıl genç bir çocuk vardı karşımızda, bu yıl genç bir adam var. Bazen de böyle acılarımızla olgunlaşıyoruz. Allah gani gani rahmet eylesin. Biz de babanın arkanda olduğunu hissettik bugün. Yolun açık olsun” sözlerini dile getirdi.