MasterChef'in Sert Jürisi Mehmet Yalçınkaya, Sosu Eli ile Süren Yarışmacıya Öyle Bir Tepki Verdi Ki!

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda yeni sezonu için start veren MasterChef Türkiye yarışması, izleyici tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Son yayınlanan bölümde bir yarışmacı adayının yaptığı hata ile sinirlerine hakim olamayan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, izleyici tarafından oldukça haklı bulundu.

MasterChef'in Sert Jürisi Mehmet Yalçınkaya, Sosu Eli ile Süren Yarışmacıya Öyle Bir Tepki Verdi Ki!

Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın almasından sonra yayın hayatına start veren MasterChef Türkiye yarışması, ilk sezonu ile birlikte geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Türkiye’nin en iyi şeflerinin jüri üyeliğinde 4’ünü sezona kadar gelmeyi başaran fenomen yarışma programı, yeni sezonuna 1 Temmuz tarihinde başladı. İzleyicinin hasret ile beklediği yeni sezonunda da reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran MasterChef Türkiye, henüz ilk eleme etapları tamamlanmamış olmasına rağmen yarışmacılar arasında kıyasıya bir rekabetin yaşandığını gözler önüne serdi.

3 sezondur MasterChef Türkiye yarışmasını izleyerek şeflerin nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığını iyice öğrenen yarışmacı adayları, bundan önceki sezonlara göre ilk etap için oldukça profesyonel tabaklar hazırlıyor. Zaman zaman jüri üyelerini bile şaşkına çeviren yeteneklere sahip olan yarışmacı adayları, bu sezonun şampiyonu olabilmek adına bütün hünerlerini sergiliyorlar.

7’den 70’e her yaştan vatandaşın katılımına açık olan MasterChef Türkiye, her gün gündem olmayı başarırken, geçtiğimiz günlerde yarışmaya katılan 23 yaşındaki Aleyna Yılmaz’ın yaşadığı talihsizlik herkesi üzdü. Süresini doğru yönetemeyen Aleyna’nın tabağa yaptığı dokunuş Mehmet Yalçınkaya’dan büyük tepki alırken, o anlarda stüdyo adeta buz kesti.

Genç Yaşına Rağmen Yeteneği ile Hayran Bıraktı!

MasterChef Türkiye yarışmasının geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde izleyicinin karşısına çıkan 23 yaşında Aleyna Yılmaz, sushi tabağı hazırlayacağını söyledi. Mutfakta sergilediği rahat hareketleri ile dikkat çeken Yılmaz, genç yaşına rağmen takındığı tecrübeli tavırlar ile takdirleri topladı.

Sosu Parmağı ile Sürdü!

MasterChef'in Sert Jürisi Mehmet Yalçınkaya, Sosu Eli ile Süren Yarışmacıya Öyle Bir Tepki Verdi Ki! - Resim : 1

Son dakikalara doğru paniklemeye başlayan Aleyna Yılmaz, süresini doğru yönetemedi ve yemeği için hazırladığı sosu parmağı ile sürmek durumunda kaldı.

Ünlü Şeften Büyük Tepki!

Aleyna’nın sosu parmağı ile sürdüğünü gören Mehmet Yalçınkaya “hijyen kurallarını hiçe saydın” diyerek yarışmacı adayı için “hayır” oyu kullandı.