Masterchef’in şampiyonu evlendi! Serhan Doğramacı’nın eşine bakın görenler nazar duası okuyor

TV8 ekranlarında reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran Masterchef yarışması, şimdilerde eski yarışmacılardan gelen haberlerle magazin gündemini karıştırmayı başarıyordu. Programın en sevilen isimleri arasında gösterilen Serhat Doğramacı, geçtiğimiz günlerde rüya gibi bir törenle dünya evine girdi. Ünlü yarışmacı, eşinin güzelliğiyle de herkesten alkış almayı başardı. İşte, Masterchef yarışmasının şampiyonu Serhat Doğramacı’nın dünya evine girdiği haberlerine dair merak edilen tüm detaylar.

Masterchef’in şampiyonu evlendi! Serhan Doğramacı’nın eşine bakın görenler nazar duası okuyor

Ekranların fenomen yarışma programları arasında gösterilen Masterchef, mutfakta geçen kıyasıya mücadelelerin yanı sıra yarışmacı kadrosundaki isimlerle de adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Özellikle yarışmaya katıldığı sene şampiyon olarak milyonların beğenisini kazanan Serhat Doğramacı, yeni haberlerle magazin gündemini karıştırmaya devam ediyordu.

Ekranlardan uzak olsa da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarına devam eden ünlü yarışmacı, geçtiğimiz günlerde evleneceğini açıklayarak tüm hayranlarını sevince boğmuştu. Şimdilerde Serhat Doğramacı’nın düğün töreninden paylaştığı görüntüler, magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte, Masterchef şampiyonu Serhat Doğramacı’nın en mutlu gününe dair merak edilen tüm detaylar.

Serhat Doğramacı’nın eşi güzelliğiyle milyonların ağzını açık bıraktı!

Şimdilerde dünya evine girdiği öğrenilen ve sosyal medya hesabı üzerinden düğün paylaşımları yapan Serhat Doğramacı, eşinin güzelliğiyle de herkesin beğenisini kazanmayı başardı. Liseden beri birlikte oldukları ortaya çıkan ünlü çiftin yaklaşık 9 senedir ilişki yaşadıkları da biliniyordu.

Serhat Doğramacı’nın her kararında yayında olan eşi Burcu Bakır, doğal güzelliğiyle görenleri adeta şok etti. Program boyunca yarışmacının yanından bir dakika ayrılmayan Bakır, sosyal medya hesabında da birçok kişiden övgü dolu yorumlar almayı başardı. Şimdilerde milyonlarca Masterchef hayranı, Burcu Bakır ve Serhat Doğramacı tarafından yapılacak yeni paylaşımları dört gözle beklemeye başladı.

Masterchef’in şampiyonu evlendi! Serhan Doğramacı’nın eşine bakın görenler nazar duası okuyor - Resim : 1

Sosyal medya Serhat Doğramacı’nın düğünüyle adeta çalkalandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medya platformlarında da yoğun bir takipçi kitlesine sahip olduğu bilinen Serhat Doğramacı, şimdilerde düğün pozlarıyla da platformlarda adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı. Eşinin güzelliğiyle ilgi toplayan ünlü yarışmacı, birçok sosyal medya kullanıcısından gelen tebrikleri de kabul etti. Ayrıca diğer Masterchef yarışmacılarının paylaştıkları gönderilerde birçok ünlü ismin de arkadaşlarını yalnız bırakmadıkları ortaya çıktı. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Serhat Doğramacı’dan gelecek yeni haberleri merakla beklemeye başladı.

Masterchef’in şampiyonu evlendi! Serhan Doğramacı’nın eşine bakın görenler nazar duası okuyor - Resim : 2