MasterChef'in Erkek Görünümlü Kadın Yarışmacısı İtirafı ile Şoke Etti! Mehmet Yalçınkaya Öyle Bir...

Son dönemlerin en çok takip edilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, yeni sezonuna hızlı başladı. Hazırlanan tabaklar ile olduğu kadar yarışmacı adaylarının hayatları ile de gündem olmayı başaran yarışma programı, “Neco Usta” lakaplı yarışmacı adı ile herkesi şoke etti.

MasterChef'in Erkek Görünümlü Kadın Yarışmacısı İtirafı ile Şoke Etti! Mehmet Yalçınkaya Öyle Bir...

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8 kanalında yayınlanan ve son döneme damgasını vurmayı başaran MasterChef Türkiye yarışması, bu sezona 1 Temmuz tarihinde başlayarak izleyicisi ile buluştu. Son üç sezondur olduğu gibi 4’üncü sezonunda da reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran fenomen yarışma programı, yeni yarışmacı adaylarının renkli kişilikleri sayesinde gündemde kalmaya devam ediyor.

Kendi alanlarında oldukça iyi kariyerlere sahip olan şefler Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri koltuklarında oturdukları yarışma programı, geçtiğimiz günlerde konuk etmiş olduğu yarışmacı adayı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. İlk bakışta erkek olduğu düşünülen ancak sonrasında kadın olduğu anlaşılan yarışmacı adayının lakabının da “Neco Usta” olması, akılları karıştırdı. Yarışmacı adayı, bu durumun nedenini açıkladı. Neco Usta tarafından yapılan açıklama, MasterChef Türkiye’nin jüri üyelerini ve ekranları başlarında oturan izleyicileri şaşkına çevirdi.

Erkek Sandılar!

Ana yarışmacı kadrosunun belirlenmesi adına hızla eleme turlarını tamamlamaya çalışan yarışma MasterChef Türkiye, bu etapların bir an önce tamamlanması adına her gün televizyonları karşısında oturan izleyicileri ile buluşuyor. Birçok farklı tabağa ve farklı yarışmacı adayı karakterlerine şahitlik eden jüri üyeleri, geçtiğimiz günlerde programa katılan bir yarışmacı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Sırası geldiğinde içeri giren ve kısacık saçları, maskülen hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken yarışmacı adayının aslında 3 çocuk annesi bir kadın olduğu sonradan anlaşıldı.

“Sektörde Var Olmak İçin Erkek Kılığına Girdim!”

MasterChef'in Erkek Görünümlü Kadın Yarışmacısı İtirafı ile Şoke Etti! Mehmet Yalçınkaya Öyle Bir... - Resim : 1

“Neco Usta” lakaplı yarışmacı adayı, özel hayatını ve yaşadığı zorlukları anlattı. 3 çocuk annesi olduğunu belirten yarışmacı adayı, yıllar önce eşinden ayrıldığını ve sektöre bulaşıkçı olarak girdiğini belirtti. O dönem içerisinde bir kadın olarak iş hayatında tutunmasının oldukça zor olduğunu ifade eden Neco Usta, zorlukları aşmak adına erkek kılığına girdiğini ve sesini kalınlaştırarak konuştuğunu itiraf etti.

Mehmet Şef Dayanamadı!

Sektörün bu durumuna oldukça üzüldüğünü ifade eden Mehmet Şef, kendisinin de sektörde ilk kez 1997 yılında bir kadın ile karşılaştığını ve durumun aslında oldukça normal olması gerektiğini belirtti. “Keşke böyle olmasa” diyerek düşüncülerini ifade eden Yalçınkaya, Neco Usta için evet oyu kullanarak yarışmacının bir üst tura çıkmasını sağladı.

Etiketler: neco usta, masterchef