MasterChef'in efsane şefi Mehmet Şef, kadın yarışmacıya yapılan saygısızlığı affetmedi! Sinirden kıpkırmızı oldu: “Bana bak oğlum hemen özür dile!”

Tv8 kanalının fenomen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Takım oyununu kaybederek eleme oylamasına kalan iki yarışmacı arasında büyük bir tartışma yaşandı. Yarışmacıların tartışmalarına, Mehmet Şef başta olmak üzere diğer şefler de dahil oldu. İşte MasterChef Türkiye’nin son bölümünde yaşananlara ilişkin ayrıntılar…

MasterChef'in efsane şefi Mehmet Şef, kadın yarışmacıya yapılan saygısızlığı affetmedi! Sinirden kıpkırmızı oldu: “Bana bak oğlum hemen özür dile!”

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, henüz ilk haftasından büyük bir tartışmaya şahitlik etti. Burak ile Gamze’nin tartışmasına, şefler müdahale etmek durumunda kaldı.

TARTIŞMANIN FİTİLİ İLK OYUNDA ATEŞLENDİ!

Salı günü sezonun ilk takım oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, heyecan içerisinde geçecek 5’inci sezonu resmen başlatmış oldu. İlk kaptanlık oyununu kazanan Yağız’ın kırmızı takım kaptanlığına Serpilay’ı seçmesinden sonra kurulan yeni takımlar, salı günü düzenlenen yarışmada kozlarını paylaştı.

İlk takım oyununda yarışmacılar için daha geleneksel bir menü hazırlayan jüri üyeleri, en güzel tabaklara karar vermek için kısa bir değerlendirmede bulundu. Değerlendirmenin hemen öncesinde ürünlerin çöpe gidip gitmediğini kontrol eden Mehmet Şef, mavi takımın çöp kovasında asma yaprakları buldu. Yaprakların kimin tarafından çöpe atıldığını soran Mehmet Şef’e, “batırığı kim yaptı?” karşılığını veren Gamze Burak Kaya’nın tepkisi ile karşılaştı. Ürünleri kendisi çöpe atmamış olmasına rağmen Gamze’nin söylemine sert çıkan Burak, “çocuk gibi ispiyonluyorsun” diyerek Gamze’yi resmen azarladı.

ÜÇÜNCÜ OYUNDA OLANLAR OLDU!

MasterChef'in efsane şefi Mehmet Şef, kadın yarışmacıya yapılan saygısızlığı affetmedi! Sinirden kıpkırmızı oldu: “Bana bak oğlum hemen özür dile!” - Resim : 1

Dün yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın 3’üncü takım oyunu oynandı. Oyunu kaybeden mavi takım eleme oylaması için sıralandı. Oylama öncesinde yine gerilen Burak ile Gamze, bu kez birbirlerine daha da sert çıktı. Oylama esnasında Burak’ın kendisine hakaret ettiğini söyleyen Gamze, özür beklediğini ifade etti.

SOMER ŞEF VE MEHMET ŞEF ARAYA GİRDİ!

Burak’ın Gamze’ye sarf ettiği kelimeleri itiraf etmesi üzerine devreye giren Somer Şef, “bu cümleleri kullanmana izin veremeyiz, böyle bir şey yok” diyerek Burak’a tepki gösterdi. Mehmet Şef ise Burak’a daha da sert çıkarak “bana bak oğlum hemen özür dile” cümlesini kullandı. Mehmet Şef’in sert çıkışı ile karşılaşan Burak, kendisini haklı görmesine rağmen Gamze’den özür diledi.