Masterchef Yarışmacısının Eli Yandı! Mehmet Şef Demediğini Bırakmadı! ''Elimiz Yandı Diye...

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef'te Danilo şefin ardından şimdi de yarışmacının eli yandı. Eli yanan yarışmacının şef Mehmet Yalçınkaya'ya sunduğu bahane hiç hoşuna gitmedi. Masterchef yarışmacısına mutfak nasihati veren Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya neler söyledi? İşte o anlar...

Masterchef Yarışmacısının Eli Yandı! Mehmet Şef Demediğini Bırakmadı! ''Elimiz Yandı Diye...

TV ekranlarının en çok izlenen yemek programı Masterchef yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Her yaza damgasını vuran Masterchef'te kıyasıya mücadelenin yerini ufak çaplı mutfak kazaları alırken yeni bölüm fragmanında Mehmet şefin yarışmacıya söyledikleri ekran başındaki izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. 

Survivor All Star'ın bitmesinin ardından yayın hayatına geri dönen Masterchef 2022 yeni sezona oldukça hızlı bir giriş yaparken bu sezonda da jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Mehmet Sivrioğlu yer aldı. Mehmet şefin kuralcı tavrı ile karşılaşan yarışmacı ne diyeceğini şaşırdı.

Yarışmacının Eli Yandı! Mehmet Şef Mutfak Nasihati Verdi!

Her sezon olduğu gibi bu sezonda kıran kırana yaşanan Masterchef mücadelesinde yarışmacılar ellerinden geleni yaparak şeflere en lezzetli yemeklerini sunmaya çalıştı. Mutfak kazaları da lezzetli yemeklerle beraber gelirken yarışmacının elinin yanması gündeme damga vurdu. Masterchef'te eli yanan yarışmacıya Mehmet Şefin söyledikleri resmen nabız yükseltti.

Her sezon reyting rekorları kıran Masterchef 2022 yeni bölümleriyle izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Ekranların en çok izlenen yarışması izleyici ekran başına kilitlerken bugün yayınlanacak bölüm tanıtımında Mehmet şef yine çok konuşuldu. Mehmet Şefin eli yanan yarışmacıya verdiği mutfak dersi sosyal medyayı ikiye böldü. 

''Ellerim Yandı...

Yarışmacıların kısa sürede ortaya lezzetli bir tat çıkarmaya çalıştıkları yarışmada Mehmet şef yarışmacının tezgahının neden temiz olmadığını sordu. Mehmet şefe ''ellerim yandı ama elimden geldiğince temiz tutmaya çalışıyorum'' yanıtını veren genç yarışmacıya Mehmet şefin yanıtı oldukça keskin oldu. 

Eli yanan yarışmacıya ''Ellerim yandı diye bir şey yok. Elimiz yandı diye biz misafirlere kabuk mu yediriyoruz?'' şeklinde yanıt veren Mehmet şef gündem oldu. Mehmet şefin bu yanıtına kimileri katılırken kimileri de Mehmet şefin oldukça dominant olduğunu dile getirdi.