MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu bugün tam olarak başlıyor! Ana kadro belli oldu, eski yarışmacılar yeni yarışmacıların önlüklerini bağladı!

Ekranların sevilen yemek yarışmalarından birisi olan ve yıllardır zirveyi kimselere kaptırmayan MasterChef Türkiye yarışması, yeni sezonunu bugün resmen başlatıyor. 1 Temmuz tarihinden bu yana eleme etapları ile ekrana gelen fenomen yarışma programı, bugün ilk kaptanlık oyunu ile izleyicisinin karşısına çıkacak. İşte MasterChef Türkiye’nin yeni bölümüne ilişkin ayrıntılar…

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu bugün tam olarak başlıyor! Ana kadro belli oldu, eski yarışmacılar yeni yarışmacıların önlüklerini bağladı!

MasterChef Türkiye yarışması ana kadrosunu ve yedek kadrosunu nihayet belirledi. Eleme etaplarını başarılı bir şekilde tamamlayan fenomen yarışma programı, bugünden itibaren ana yarışmacı kadrosu ile ekranlarda olacak.

ANA KADRO BELLİ OLDU!

1 Temmuz tarihinden bu yana 18 kişilik ana kadroyu belirlemek üzere birçok eleme etabı düzenleyen MasterChef Türkiye yarışması, son etabı dün düzenleyerek hem ana kadroyu hem de yedek kadroyu belirledi. MasterChef Türkiye’nin yeni sezonunda ana kadroda yarışacak olan isimler şu şekilde açıklandı:

Burak Kaya, Kıvanç, Dilan, Serpilay, Ayaz, Metin, Şeyma, Gamze, Onu, Melih, Çağatay, Büşra, Tayfun, Fatma Nur, Yağız, Kaan, Burak.

İLK FRAGMAN YAYINLANDI!

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu bugün tam olarak başlıyor! Ana kadro belli oldu, eski yarışmacılar yeni yarışmacıların önlüklerini bağladı! - Resim : 1

Ana kadronun ve 3 gruba ilişkin yedek kadroların belirlenmiş olduğu MasterChef Türkiye yarışması, bugün tam olarak yeniden başlıyor. 1 Temmuz tarihinde start vermiş olduğu yeni sezonu kapsamında dün akşama kadar eleme etapları ile izleyicisinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı, bugünden itibaren ana yarışmacı kadrosunun karşı karşıya geleceği yeni bölümler ile izleyicisinin karşısına çıkacak.

Heyecan ile beklenen bölüme ilişkin ilk fragmanı yayınlayan Tv8 yönetimi, yarışmacılar arası rekabeti gözler önüne serdi. İlk kaptanlık oyunu kapsamında mavi takımın kaptanı olabilmek ve daha ilk bölümden rakiplerine karşı üstünlük elde edebilmek isteyen yarışmacıların, mavi önlük için ne kadar sabırsızlandıkları görüldü.

MasterChef Türkiye’de bir gelenek haline gelen önlük devir- teslim töreninin yeni bölümde de yapıldığı görüldü. 2021 yılının ana kadrosunda bulunan yarışmacılar, MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde yeni kadronun önlüklerini bağladı.

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

MasterChef Türkiye’nin ilk kaptanlık oyununun oynanacağı yeni bölüm için heyecanlanan izleyiciler, yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladılar. Yayınlanan yeni fragmanda saatin değişmediğini belirten Tv8 yönetimi, MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünün her zaman olduğu gibi yine saat 20:00’de yayınlanacağını bildirdi.

Etiketler: masterchef, yeni sezon