MasterChef Türkiye’nin yarışmacı adayı, marketten iki kere ürün aldı, Mehmet Yalçınkaya sinirlerine hakim olamadı! “Şefim ben bir hata...”

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Yarışmacı adaylarından birinin yasak olmasına rağmen marketten ürün alması, balkonda oturan ana yarışmacıların gözlerinden kaçmadı. Mehmet Yalçınkaya, yarışmacı adayına sert çıktı. İşte o anlara ilişkin ayrıntılar…

MasterChef Türkiye’nin yarışmacı adayı, marketten iki kere ürün aldı, Mehmet Yalçınkaya sinirlerine hakim olamadı! “Şefim ben bir hata...”

2011 yılında Show TV kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışması, düşük reyting sebebi ile bir yılın sonunda ekranlara veda etmişti. Sevmeyeni olduğu kadar seveni de oldukça fazla olan yarışma programı, tam 7 yıl aranın ardından tekrar başlayarak izleyicileri heyecanlandırdı.

Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte 7 yıl aranın ardından yeni kanalına transfer olan MasterChef Türkiye yarışması, Acun Medya ekibinin profesyonelliği sayesinde Show TV kanalında yaşadığı başarısızlığı kısa süre içerisinde geride bıraktı. İlk gününden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen MasterChef Türkiye yarışması, bu sene 1 Temmuz tarihinde 5’inci sezonunu başlattı.

Temmuz ayının başından bu yana ana yarışmacı kadrosunu belirlemek üzere eleme etapları düzenleyen jüri üyeleri, dün 18 kişilik ana kadronun 14’üncüsünü belirlemek üzere izleyicinin karşısına çıktı. Yarışmacılardan dünya mutfağından bir yemek yapmalarını isteyen jüri üyeleri süreyi başlatırken, yarışmacı adaylarından birinin yasak olmasına rağmen marketten ürün alması ortalığı karıştırdı.

ÖNCE NİŞASTA ALDI!

Sürenin başlaması ile birlikte ilk etap yemeğini hazırlamak üzere yola koyulan yarışmacı adayları, en iyi tabağı hazırlayabilmek adına birbirleri ile yarış içerisine girdi. Yarışmacı adaylarından Burak’ın marketten gidip nişasta alması ise balkonda oturan ana yarışmacıların dikkatlerinden kaçmadı.

YARIŞMACI ARKADAŞLARI AFFETMEDİ!

MasterChef Türkiye’nin yarışmacı adayı, marketten iki kere ürün aldı, Mehmet Yalçınkaya sinirlerine hakim olamadı! “Şefim ben bir hata...” - Resim : 1

Burak’ın marketten nişasta aldığını gören ana yarışmacılar, durumu Mehmet Yalçınkaya’ya şikayet etti. Burak’a oldukça sinirlenen Yalçınkaya, nişastanın yemekte kullanılıp kullanılmadığını sordu. Burak, nişastayı yemek için değil eldivenin kaymaması adına eline sürmek için aldığını belirtti.

BİR HATA DAHA!

“Şefim ben bir hata daha yaptım” diyerek itirafta bulunan Burak, marketten tereyağı da aldığını söyledi. “Allah’ım yarabbim” diyerek tereyağının kullanıldığı yemeği Burak’ın önünden alan Yalçınkaya Burak’a, hatanın bir daha tekrar edilmesi durumunda diskalifiye edileceğini söyledi.