MasterChef Türkiye'nin sempatik jüri üyesi Somer Sivrioğlu, Fatma Nur'u ağır eleştirdi: “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Fatma Nur?”

Pazartesi günü düzenlenen kaptanlık oyunu ile sezonu tam anlamı ile başlatan MasterChef Türkiye yarışması, dün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Haftanın ve sezonun ikinci takım oyunu ile izleyicinin karşısına çıkan fenomen yarışma programında, Somer Sivrioğlu’nun Fatma Nur’a sarf ettiği cümleler olay oldu. İşte Sivrioğlu’nun Fatma Nur ile yaşadığı diyaloğa ilişkin ayrıntılar…

MasterChef Türkiye'nin sempatik jüri üyesi Somer Sivrioğlu, Fatma Nur'u ağır eleştirdi: “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Fatma Nur?”

Dün akşam haftanın ikinci takım oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, izleyicileri yine ekranları başlarına kilitlemeyi başardı. Yarışmacılar yemek yapmaya başlamadan önce bazı açıklamalarda bulunan Somer Sivrioğlu, yarışmacılardan Fatma Nur’u oldukça sert eleştirdi.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI O OLDU!

Pazartesi günü sezonun ve haftanın ilk eleme oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, heyecanlı anlara şahitlik etti. Düzenlenen etap sonrasında mavi takımın kaptanı olmaya hak kazanan Yağız, kırmızı takım kaptanlığı için Serpilay’ı seçti.

İki kaptan kendi takımlarını kurduktan sonra sezonun ilk takım oyunu oynandı. En iyi tabakları hazırlayarak jüri üyelerinden tam puan almak isteyen yarışmacılar, takımları için ellerinden geleni yaptı. Sürenin sonunda takımların tabaklarını tadan jüri üyeleri, sezonun ilk takım oyununu Yağız’ın kaptanlığında olan kırmızı takımın kazandığını açıkladı.

Takım oyununu kaybettikten sonra dokunulmazlık oyunu oynayan mavi takım yarışmacıları, eleme potasına girmemek için tüm hünerlerini sergiledi. Oyun sonunda hazırlanan tabakları tadan jüri üyeleri, ilk dokunulmazlığı Ayaz’ın aldığını açıkladı. Ayaz’dan takım arkadaşlarından birini eleme potasına göndermesini isteyen jüri üyeler, düşünmesi için Ayaz’a süre verdi. Sürenin sonunda açıklama yapan Ayaz, ilk eleme adayı olarak Fatma Nur’u gösterdi.

AYAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ!

MasterChef Türkiye'nin sempatik jüri üyesi Somer Sivrioğlu, Fatma Nur'u ağır eleştirdi: “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Fatma Nur?” - Resim : 1

Eleme oylamasında sıranın kendisine gelmesi ile birlikte konuşma yapan Fatma Nur, Ayaz’ın karşısına geçerek “beni söylediğin ve bunların beni yazmasına izin vermediğin için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

SOMER SİVRİOĞLU HERKESE TERCÜMAN OLDU!

Eleme oylamasında Ayaz dışında kalan arkadaşları hakkında “bunlar” diye bahseden Fatma Nur, Somer Sivrioğlu’nun dikkatini çekti. Sivrioğlu Fatma Nur’u şu sözler ile eleştirdi: “Oylamada arkadaşlarından ‘bunlar’ diye bahsediyorsun sonra da gelip Büşra’ya ‘bana yardım ettin teşekkür ederim, seni seviyorum’ diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Fatma Nur?”