MasterChef Türkiye'nin İtalyan şefi Danilo Zanna, Türk insanlarını övdü! “Başka bir yerde böyle bir şey yok!”

Seneler önce Türkiye’ye yerleşen İtalyan Şef Danilo Zanna, katıldığı bir programda Türk insanının misafirperverliğini öve öve bitiremedi. İşte Zanna’nın gururlandıran açıklamaları…

MasterChef Türkiye'nin İtalyan şefi Danilo Zanna, Türk insanlarını övdü! “Başka bir yerde böyle bir şey yok!”

Uzun bir süre önce Türkiye’ye yerleşen ve burada bir evlilik gerçekleştiren İtalyan Şef Danilo Zanna, Türkiye’ye ve Türk insanlarına olan hayranlığını anlata anlata bitiremiyor. Şimdilerde Tv8 kanalının sevilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye’nin jüri koltuğunda oturan ve mesleki tecrübesinin yanı sıra hem tarzı hem de sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü şef, söyledikleri ile de gündemde kalmaya devam ediyor.

Bir süre önce eşinden boşanan ve hayatına bekar bir baba olarak devam eden İtalyan Şef Danilo Zanna, Zahide Yetiş’in bir programında başlamış olduğu ekran önü macerasına son sürat devam ediyor. MasterChef Türkiye’den önce ATV ekranlarında yayınlanan “Elin Oğlu” isimli programda yer alan sonrasında ise kendi yemek programını sunan Zanna, bugün Türkiye’nin en çok tanınan simaları arasında yer alıyor.

Yakışıklılığı ile dikkat çeken ve giyim tarzı ile de adeta bir moda ikonu olarak gösterilen Danilo Zanna, Türkiye’ye geldiği günden bu yana hiç yabancılık çekmediğini, Türk insanının dünya adına farklı bir yere sahip olduğunu savunarak geldiği yere olan minnetini gözler önüne seriyor.

Hem katıldığı programlarda hem de jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef Türkiye yarışmasında Türk insanının misafirperverliğine dikkat çeken Danilo Zanna, geçtiğimiz günlerde bir programa daha katıldı. Henüz bu kadar ünlü olmadan önce yaşadığı bir olayı paylaşan Zanna, yüzleri güldürdü.

“BAŞKA YERDE VAR SANIYORSANIZ YANILIYORSUNUZ!”

MasterChef Türkiye'nin İtalyan şefi Danilo Zanna, Türk insanlarını övdü! “Başka bir yerde böyle bir şey yok!” - Resim : 1

Katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulunan İtalyan Şef Danilo Zanna, Türkiye’ye geldiği günden bu yana hiç yabancılık hissetmediğini ve hiç zorlanmadığını belirtti. Bu ülkeyi evi gibi hissettiğini belirten Zanna, “başka ülkelerde de bu var sanıyorsanız, yanılıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

ANISINI ANLATTI!

MasterChef’ten çok önce iş amacı ile Kayseri’ye gittiğini ve yemek yapımın aşamasının tamamında yaşlı bir adamın orada beklediğini ifade eden Zanna, programdan sonra adamın yanına gittiğini ve bir probleminin olup olmadığını öğrenmeye çalıştığını belirtti. Yaşlı adamın “ben sizi bekliyorum, hanım size yemek yaptı” dediğini ifade eden Zanna, hiç tanımadığı birinin evine misafir olduğunu açıkladı. Bu durumun Türk misafirperverliğine özgü olduğunu belirten Zanna, Türk halkına olan sevgisini dile getirdi.

Etiketler: masterchef, danilo zanna