MasterChef Türkiye'nin 16'ıncı yarışmacısı belli oldu! “Patlamaya hazır bir bombayım” dedi, önlüğü kaptı!

Tv8 ekranlarının favori yarışma programlarından birisi olan MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. 16’ıncı ana yarışmacının belirleneceği bölümde, yarışmacıların heyecanları gözlerinden okundu. Peki, MasterChef Türkiye’nin 16’ıncı yarışmacısı kim oldu? İşte fenomen yarışma programının yeni bölümüne ilişkin ayrıntılar…

MasterChef Türkiye'nin 16'ıncı yarışmacısı belli oldu! “Patlamaya hazır bir bombayım” dedi, önlüğü kaptı!

İlk olarak 2011 yılında Show TV’de yayınlanan sonrasında ise düşük reyting sebebi ile sezon sonunda final yapmak durumunda kalan MasterChef Türkiye yarışması, 2018 yılında Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte tekrar gündeme geldi. Yarışmanın yapımcılığını üstlenen İrem Kanan, yakın dostu Acun Ilıcalı’nın transfer teklifini anında kabul etti ve MasterChef Türkiye yarışması tam 7 yıllık aranın ardından tekrar ekranlara gelmeye başladı.

2018 yılında Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya jüriliğinde başlamış olan yarışma programı, kısa süre içerisinde oldukça sevilmeyi başardı. Başarısını 5’inci sezonuna taşımak üzere 1 Temmuz tarihinde yeni yayın hayatına başlayan fenomen yarışma programı, o günden bu yana her gün izleyicisinin karşısına çıkmaya ve ana yarışmacı kadrosunu belirlemek üzere eleme etapları düzenlemeye devam ediyor.

Son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile takipçilerinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, ana kadroya girecek olan 16’ıncı ismi belirlemek üzere iki etaptan oluşan bir yarışma düzenledi. İsimlerinin yazılı olduğu önlükleri alabilmek için kıyasıya rekabet eden yarışmacılar, gecenin sonunda bir ismin açıklanması ile birlikte şanslarını son iki güne bırakmış oldu.

İLK ETABI TAMAMLADILAR!

MasterChef Türkiye'nin 16'ıncı yarışmacısı belli oldu! “Patlamaya hazır bir bombayım” dedi, önlüğü kaptı! - Resim : 1

Dün yayınlanan yeni bölümde 16’ıncı önlüğü almak isteyen yarışmacıların hırslı çalışmalarını izleyicinin karşısına çıkaran MasterChef Türkiye yarışması, yine reytingleri alt üst etmeyi başardı. Yarışmacı adaylarını tezgahlarının başlarına davet eden jüri üyeleri, ilk etap için onlardan fırın sütlaç yapmalarını istedi. Etap sonunda tek tek sütlaçları tadan jüri üyeleri, yaratıcılık etabına yükselen isimleri açıkladı.

KIRAN KIRANA GEÇEN YARATICILIK ETABI!

Barış, Ayaz, Makbule, Göktuğ arasında geçen yaratıcılık etabı, heyecanlı anlara şahitlik etti. Gecenin sonunda hazırladıkları tabakları tadım masasına getirmelerini isteyen jüri üyeleri, bir karara varmak adına kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

KAZANAN BELLİ OLDU!

Arkadaşlarına göre daha başarılı bir tabak hazırlayarak yarışmanın ana kadrosuna giren 16’ıncı isim, Barış oldu.