MasterChef Türkiye'den elenen Dilara Kavadar, yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafları ile şaşırttı!

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, bu sene 4’üncü sezonu ile izleyicinin karşısına çıktı. Yeni sezonuna 1 Temmuz tarihinde start veren sevilen yarışma programı, yayınlandığı tüm sezonlarda olduğu gibi bu sezonunda da reyting rekorlarını alt üst etmeyi başardı.

MasterChef Türkiye'den elenen Dilara Kavadar, yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafları ile şaşırttı!

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya gibi ünlü şeflerin jüri üyeliklerinde yürütülen yarışma programı, birinci eleme etabını yeni hafta ile birlikte tamamladı. İlk turu geçmeyi başaran yarışmacı adayları ile ikinci eleme turuna geçen yarışma programı, geçtiğimiz gün ekrana gelen bölümünde izleyicinin karşısına geçen yarışmacı adayı ile herkesi şoke etti. İlk turda fark edilmeyen detay, bu kez gözlerden kaçmadı.

Yarışmadan Elendi Ama Popülerliği Arttı!

MasterChef Türkiye’nin yeni sezonuna katılan ve hem güzelliği hem de fiziği ile herkesi kendisine hayran bırakmayı başaran Dilara Kavadar, geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölümde ikinci tur performansını sergiledi.

İlk turu başarı ile tamamlayan Dilara Kavadar, geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölümde ikinci turu geçebilmek adına ecel terleri döktü. Ancak bir şeyleri doğru yapamayan Kavadar, balığı istediği gibi pişiremediği için yarışmaya veda etti. Vedasının ardından sosyal medyada gündem olan Kavadar’a “sen zaten popülerliğini kazandın” yorumları yapıldı.

Eski Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

MasterChef Türkiye'den elenen Dilara Kavadar, yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafları ile şaşırttı! - Resim : 1

Yarışmadan elendikten sonra hakkında bir detay ortaya çıkan Dilara Kavadar, yayınlanan eski fotoğrafları ile herkesi şaşkına çevirdi. Elenen yarışmacı adayı Dilara Kavadar’ın, yıllar önce bir dizide çocuk oyuncu olarak rol aldığı öğrenildi.

Binbir Gece’nin Nilüfer’i, Dilara Çıktı!

Dilara Kavadar’ın yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Halit Ergenç ile Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştıkları Binbir Gece isimli dizide, çocuk karakter olan Nilüfer’i canlandırdığı ortaya çıktı.