MasterChef Türkiye'de üçüncü kaptanlık oyunu: Son oyunu hangi takım kazandı? Dokunulmazlık hangi ismin oldu? Eleme potasına kimler girdi?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Haftanın son takım oyunu için karşı karşıya gelen takımlar, en iyi tabakları hazırlamak adına çalışmalara başladı. Gecenin sonunda eleme potasına giren isimler belli oldu. İşte 25 Ağustos akşamı yayınlanan yeni bölüme ilişkin ayrıntılar…

MasterChef Türkiye'de üçüncü kaptanlık oyunu: Son oyunu hangi takım kazandı? Dokunulmazlık hangi ismin oldu? Eleme potasına kimler girdi?

1 Temmuz tarihinden beri yeni sezonu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yayınlanan bölümde heyecanlı anlara şahitlik etti. Sezonun ilk mavi ve kırmızı takımları üçüncü takım oyunu için karşı karşıya geldi.

HAFTANIN SON KAPTANLIK OYUNUNDA HEYECANLI ANLAR!

Dün haftanın üçüncü takım oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar, yeni oyunu kazanabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. İlk iki takım oyununu kazanan mavi takım başarısını devam ettirmek isterken kırmızı takip haftayı hiç değilse bir galibiyet ile kapatmak istedi.

Yapılan yemekleri tadan jüri üyeleri, diğer takıma nazaran daha iyi bir menü hazırlamayı başaran takımın, kırmızı takım olduğunu açıkladı.

KAZANAN TAKIM SEVİNCE BOĞULDU!

MasterChef Türkiye'de üçüncü kaptanlık oyunu: Son oyunu hangi takım kazandı? Dokunulmazlık hangi ismin oldu? Eleme potasına kimler girdi? - Resim : 1

Haftanın başında mavi takımın kaptanlığını kazanarak kırmızı takımın kaptanlığına seçilen Serpilay, ilk iki takım oyununu iyi yönetemedi. Oyun içerisinde zaman zaman düşen ve bir kaptana göre oldukça pasif kalan Serpilay, üçüncü takım oyununa oldukça hırslı başladı.

Haftanın son takım oyununu kazanmak adına var güçlerini ortaya koyan kırmızı takım yarışmacıları, sonunda şeytanın bacağını kırarak üçüncü oyunun kazananı olmayı başardı. Kırmızı takıma karşı ilk kez başarısız olan mavi takım yarışmacıları, eleme adaylarını belirlemek üzere diğer etaba geçti.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN SONUNDA ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Kırmızı takım karşısında ilk kez oyun kaybeden mavi takım yarışmacıları, bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Şeflerin karşısına siyah önlükler ile çıkan mavi takım yarışmacıları, şef tabağını en iyi şekilde yapmak adına jüri üyelerini can kulağı ile dinledi.

Şeflerin anlatmış olduğu yemeği en iyi şekilde yaparak haftanın eleme adaylarından birisi olmamayı garantilemek isteyen mavi takım yarışmacıları, süre boyunca bir dakika olsun durmadı. Gecenin sonunda en iyi tabağı hazırlayarak dokunulmaz olan isim Burak oldu.

Burak’ın dokunulmaz olduğunu açıkladıktan sonra eleme adayı olarak birisini söylemesi gerektiğini belirten jüri üyeleri, Burak’ın açıklamasını merak ile bekledi. Kısa bir düşünme süresinin ardından kararını veren Burak, haftanın 5’inci eleme adayı olarak Şeyma’nın adını verdi.

Dokunulmazlık oyunundan sonra düzenlenen eleme oylaması, birçok tartışmaya konu oldu. Her yarışmacının iki oy kullanmış olduğu eleme oylamasının ardından adı en çok çıkarak haftanın 6’ıncı eleme adayı olan isim, Gamze oldu.