MasterChef Türkiye'de şok gelişme: Acun Ilıcalı o yarışmacının diskalifiyesi için kolları sıvadı! Meğer eski eşine...

Ekranların fenomen yarışma MasterChef Türkiye, 5’inci sezonu ile izleyicinin karşısına çıkmaya devam ederken yarışmacılardan birine ilişkin şok bir iddia ortaya atıldı. Gündeme bomba gibi düşen iddia sonucunda yarışmacının diskalifiye edileceği öne sürüldü. İşte MasterChef Türkiye’nin sevilen yarışmacısı ile ilgili ortaya atılan iddiaya ilişkin ayrıntılar…

MasterChef Türkiye'de şok gelişme: Acun Ilıcalı o yarışmacının diskalifiyesi için kolları sıvadı! Meğer eski eşine...

Tv8 kanalının sevilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, yeni bir iddia ile gündeme geldi. Yarışmacılardan Burak Kaya ile ilgili olan iddia sonucunda bir diskalifiyenin gerçekleşeceği öne sürüldü.

ŞAŞKINA ÇEVİREN İDDİA GÜNDEMİ SALLADI!

Bu sene MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna dahil olan Burak Kaya isimli yarışmacı ile ilgili herkesi şaşkına çeviren bir iddia ortaya atıldı. Genel olarak jüri üyelerine karşı saygılı tavırları ile dikkat çeken Burak Kaya’nın eski eşine şiddet uyguladığı öne sürüldü.

ACUN ILICALI HAREKETE GEÇTİ!

Burak Kaya’nın eski eşinin şiddet iddialarından sonra yeni bir iddia daha gündeme geldi. Söylentilere göre Acun Ilıcalı, Burak Kaya’nın eski eşinin boğazını sıktığını öğrendikten sonra harekete geçti ve Kaya’nın diskalifiye edilmesi için hazırlıklara başladı.

Burak Kaya ile ilgili diskalifiye iddialarının gündeme düşmesinden sonra programın takipçileri hem Acun Ilıcalı’dan hem de iddianın muhatabı Burak Kaya’dan açıklama beklemeye başladı.

SOSYAL MEDYA KULLNICILARININ YORUMLARI ŞAŞIRTTI!

MasterChef Türkiye'de şok gelişme: Acun Ilıcalı o yarışmacının diskalifiyesi için kolları sıvadı! Meğer eski eşine... - Resim : 1

Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümde ilk takım oyununda karşı karşıya gelen yarışmacılar, tüm hünerlerini sergileyerek jüri üyelerine en iyi tabakları çıkarmak istemişti. Yarışma sonunda Gamze ile Burak Kaya arasında yaşanan tartışma ise gündemi sallamıştı.

Yarışmacılardan Burak Kaya’nın Gamze’ye oldukça sinirlenmesi ve sinirini ekran arkasında da devam ettirdiğinin öğrenilmesi üzerine Gamze Burak Kaya’dan özür beklediğini ifade etti. Jüri üyelerine “şu an söylemeyeceğim kelimeler ile bana hakaret etti” diyen Gamze, tartışmanın fitilini tekrar ateşledi. “Geri zekalı ve çakal dedim” itirafında bulunan Burak Kaya, jüri üyelerinin tepkileri ile karşılaştı ve özellikle Mehmet Yalçınkaya’nın “hemen özür dile” çıkışından sonra köşeye sıkışarak, Gamze’den özür dilemek zorunda kaldı.

Gamze ile Burak Kaya arasında yaşanan tartışmadan sonra sosyal medya kullanıcıları ayağa kalktı. Kaya’nın ilk günlerde oldukça saygılı bir duruş sergilediğini ancak tartışmada takındığı tavır ile birlikte gerçek yüzünün ortaya çıktığını savunan sosyal medya kullanıcıları, Burak için “kibirli”, “egolu” yakıştırmalarında bulundu.