MasterChef Türkiye'de sinirler gerildi! Burak Kaya'nın Gamze'ye sarf ettiği kelimeler, Mehmet Şef'i çileden çıkardı O değil, sen özür dileyeceksin!

MasterChef’in iki gün önce yayınlanan bölümünde tartışan Burak Kaya ile Gamze, dün yine gerildi. İkili arasında yaşanan gerginliğe Mehmet Şef de ortak oldu. İşte MasterChef’in yeni yarışmacıları arasında yaşananlara ilişkin ayrıntılar…

MasterChef Türkiye'de sinirler gerildi! Burak Kaya'nın Gamze'ye sarf ettiği kelimeler, Mehmet Şef'i çileden çıkardı O değil, sen özür dileyeceksin!

Ekranların sevilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, dün akşam yayınlanan bölümde gergin anlara şahitlik etti. Burak Kaya ve Gamze arasında yaşanan gerginlik şeflere de yansıdı.

İLK OYUNDA TARTIŞTILAR!

Pazartesi günü oynanan sezonun ilk kaptanlık oyunu sonrasında mavi takımın kaptanlık önlüğünü giymeye hak kazanan Yağız, takımını oluşturdu. Gamze’nin MasterChef Türkiye’nin tüm bölümlerini seyrettiğini ve bu sayede de takıma büyük katkısı olacağını düşünen Yağız, takımına 3’üncü isim olarak Gamze’yi dahil etti. Gamze’nin ardından mavi takıma seçilen isim ise Burak Kaya oldu.

İlk takım oyunu ile birlikte tezgahlarının başlarına geçen mavi takım, kendilerine tanınan süre içerisinde en iyi menüyü hazırlayabilmek adına yeteneklerini ortaya koydu. Oyun sonrasında atık ürün olup olmadığını kontrol etmek amacı ile çöp kovalarının başına gelen Mehmet Şef, asma yapraklarını görünce “bunu kim attı?” diye sordu. Gamze’nin “batırığı kim yaptı?” diyerek direkt olarak takım arkadaşlarından birisini hedef göstermesi, Burak Kaya’nın tepki vermesine sebep oldu.

“Batırığı yapmış olan mı atıyor, niye çocuk gibi ispiyonluyorsun? Sana ne?” ifadelerini kullanarak Gamze’ye ters çıkan Burak Kaya, birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından haklı bulundu.

İKİNCİ OYUNDA BİRBİRLERİNE GİRDİLER!

MasterChef Türkiye'de sinirler gerildi! Burak Kaya'nın Gamze'ye sarf ettiği kelimeler, Mehmet Şef'i çileden çıkardı O değil, sen özür dileyeceksin! - Resim : 1

İlk oyunda yaşamış oldukları gerginliği ikinci oyuna da taşıyan Burak Kaya-Gamze ikilisi, oyun içerisinde ufak bir tartışma daha yaşadı. Tartışmanın üzerinden saniyeler geçtikten sonra hiçbir şek yokmuş gibi davranan ve Burak’tan peçete isteyen Gamze, tepki ile karşılaştı. Burak, Gamze’ye peçeteyi vermeyerek sinirini bir kere daha gösterdi.

ŞEFLER ÇİLEDEN ÇIKTI!

Dün akşam oynanan takım oyunu kaybeden mavi takım eleme oylamasına çıktı. Oylama esnasında Burak’ın kamera arkasında kendisine hakaret ettiğini ifade eden Gamze, kullanılan cümleleri telaffuz edemeyeceğini ancak Burak’tan özür beklediğini belirtti. Gamze’nin açıklamasına ters çıkan Burak “aynı şeyi bana iki kere yaptın, sen benden özür dile sonrasına bakarız” diyerek Gamze’ye bir kere daha sert çıktı. Şeflerin “ne hakareti?” demesi üzerine Gamze’ye “g.zekalı” ve “çakal” kelimelerini kullandığını açık yüreklilik ile itiraf eden Burak, Mehmet Şef’in tepkisi ile karşılaştı.

Burak’a kullandığı kelimeler yüzünden sert çıkan Mehmet Şef “özür dile” diyerek Burak’a yükseldi. “Özür dilerim ama o da benden özür dileyecek” diyen Burak’a “o değil sen özür dileyeceksin” diyen Mehmet Şef, ağırlığını ortaya koyarak Burak’ın özür dilemesini sağladı.

Etiketler: masterchef, kavga