MasterChef Türkiye'de rekabet dolu kaptanlık yarışı! Mavi takımın kaptanı kim oldu? Hangi yarışmacı, hangi takımda yer aldı?

Ekranların sevilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, dün akşam sezonun ikinci kaptanlık oyunu ile izleyicisinin karşısına çıktı. Rekabet dolu yarışmanın sonunda mavi takım ve kırmızı takım oyuncuları belli oldu. İşte 29 Ağustos tarihli MasterChef Türkiye bölümünde yaşananlar…

MasterChef Türkiye'de rekabet dolu kaptanlık yarışı! Mavi takımın kaptanı kim oldu? Hangi yarışmacı, hangi takımda yer aldı?

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye’de nefesler adeta tutuldu. Mavi takım kaptanlığı için yarışan yarışmacılar, tüm yeteneklerini sergiledi. Gecenin sonunda haftanın yeni takımları oluşturuldu.

TAVUKLU PİLAV YAPTILAR!

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, sezonun ikinci kaptanlık oyunu ile adeta nefes kesti. Mavi takımın kaptanlığını alarak kendisini de garanti altına almak isteyen 18 yarışmacı, jüri üyelerinden gelecek olan kaptanlık yemeğinin açıklanmasını bekledi.

Sahneye çıkan jüri üyeleri kaptanlık oyununun ilk etabında yarışmacılardan geleneksel bir nohutlu tavuklu pilav yapmalarını istedi. Herkesin aşina olduğu yemeği yapmaları için süreyi başlatan jüri üyeleri, rekabet dolu bir yarışa tanıklık etti.

EN İYİ TABAĞI YAPAN BELLİ OLDU!

MasterChef Türkiye'de rekabet dolu kaptanlık yarışı! Mavi takımın kaptanı kim oldu? Hangi yarışmacı, hangi takımda yer aldı? - Resim : 1

Sürenin sonunda hazırladıkları nohutlu tavuklu pilavları jüri üyelerine tattıran yarışmacılar, jüri üyelerinden övgü dolu sözler aldı. Yalnızca iki tabakta tavukların kuruduğunu belirten jüri üyeleri, genel olarak her yarışmacının layıkıyla bir tabak ortaya koyduğunu belirtti.

En iyi tavuklu pilavı hazırlayan 6 yarışmacıyı sahneye alan jüri üyeleri, gecenin sonunda iki iyi tabağın sahiplerini Metin ve Melih olarak açıkladı.

Melih ve Metin tavuklu pilav etabını başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra yarışmanın ikinci etabına geçti. Jüri üyelerinin istedikleri poşe yumurtaları yapmak için 20 dakikaları olan yarışmacılar, tüm yeteneklerini ortaya koydu. Süre sonunda doğru bir şekilde en fazla poşe yumurta yapmayı başaran isim Metin oldu. Böylelikle Metin, sezonun ikinci kaptanı olmayı başardı.

TAKIMLAR KURULDU!

Mavi takımın kaptanlığını alan Metin, kırmızı takımın kaptanlığına Kıvanç’ı seçti. Kendi takımlarını oluşturmak adına doğru hamleler yapmaya çalışan Metin ve Kıvanç, takımlarında şu isimlerde yer verdi:

  • Kıvanç’ın takımı: Barış, Çağatay, Gamze, Fatma Nur, Tayfun, Burak Kaya, Ayaz, Kaan

  • Metin’in takımı: Melih, Büşra, Onur, Serpilay, Burak R., Dilan, Yağız, Görkem