MasterChef Türkiye'de kaos başladı! Haftanın ikinci takım oyununu kaybeden takım, birbirine girdi! Kazanan hangi takım oldu, eleme potasına kimler gitti?

Bu sene 5’inci sezonu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, dün yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Sezonun ve dolayısı ile de haftanın ikinci takım oyununu kazanmak adına yeteneklerini ortaya koyan yarışmacılar, gecenin sonunda jürinin kararını açıklaması ile birlikte şaşkınlık yaşadı. Takım oyununu kim kazandı? Eleme potasına kimler girdi? İşte yeni bölümün ayrıntıları…

MasterChef Türkiye'de kaos başladı! Haftanın ikinci takım oyununu kaybeden takım, birbirine girdi! Kazanan hangi takım oldu, eleme potasına kimler gitti?

Pazartesi günü yapılan kaptanlık yarışmasında tüm hünerlerini sergileyen yarışmacı adayları, sezonun ilk mavi takım kaptanlığını kazanabilmek için ecel terleri döktü. Jüri üyelerinin verdikleri yemekleri en iyi şekilde yaparak mavi takım kaptanı olmayı hak eden isi Yağız oldu.

Kendi takımını oluşturmadan önce kırmızı takımın kaptanını açıklayan Yağız, o ismin Serpilay olduğunu belirtti. Yarışmaya 18’inci olarak dahil olan Serpilay’ın bu durumdan ötürü dezavantajlı olduğunu düşündüğünü belirten Yağız, takımını da ona göre kuracağını ifade etti.

Serpilay ve Yağız’ın karşılıklı yarışmacı seçimlerinden sonra sezonun ilk mavi ve kırmızı takımları belli oldu.

Salı günü yayınlanan bölümde ilk kez karşı karşıya gelen mavi ve kırmızı takım, şeflerin verdikleri geleneksel yemekleri en iyi şekilde hazırlayıp ilk takım oyununu kazanabilmek adına yeteneklerini ortaya koydu. İki takım arasında yaşanan rekabetin kazananı, mavi takım oldu.

Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kazanan Ayaz ilk eleme adayı olarak Fatma Nur’u gösterdi. Sonrasında düzenlenen eleme oylamasında adı en çok çıkarak ikinci eleme adayı olan isim ise Kaan oldu.

Birinci günü kayıp ile kapatan kırmızı takım, dün yine mavi takım ile karşı karşıya geldi. Yeni günün kazananı olmak isteyen kırmızı takım ile başarısını devam ettirmek isteyen mavi takım arasında heyecanlı anlar yaşandı.

İKİNCİ TAKIM OYUNU OYNANDI!

MasterChef Türkiye'de kaos başladı! Haftanın ikinci takım oyununu kaybeden takım, birbirine girdi! Kazanan hangi takım oldu, eleme potasına kimler gitti? - Resim : 1

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde haftanın ikinci takım oyunu oynandı. Şeflerin verdikleri menüyü en iyi şekilde hazırlayan taraf, ikinci kere mavi takım oldu.

DOKUNULMAZLIĞI KAPTAN KAZANDI!

Dokunulmazlık oyununa çıkan kırmızı takım oyuncuları, Mehmet Şef’in hazırladığı tatlı tabağına en yakın tabağı hazırlayabilmek için var güçlerini ortaya koydu. En iyi tabağı hazırlayarak dokunulmaz olan isim kaptan Serpilay oldu.

ELEME ADAYLARI ŞAŞIRTTI!

Serpilay ilk eleme adayı olarak Büşra’yı gösterdi. Yapılan oylamadan ismi çıkan ise Dilan oldu. Sosyal medya kullanıcıları Serpilay’ın Büşra’yı potaya göndermek konusunda haksız olduğunu savundu.

Etiketler: masterchef, kaos, eleme