MasterChef Türkiye'de heyecanlı gece! İlk takım oyununun kazananı belli oldu! 23 Ağustos 2022 MasterChef'in kazananı hangi takım oldu?

Ekranların fenomen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Sezonun ilk takım oyununda tansiyonlar yükselirken gecenin sonunda kaybeden takımdan iki kişi eleme potasına girdi. İşte MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde yaşananlar…

MasterChef Türkiye'de heyecanlı gece! İlk takım oyununun kazananı belli oldu! 23 Ağustos 2022 MasterChef'in kazananı hangi takım oldu?

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, heyecanlı anlara şahitlik etti. Sezonun ilk takım oyununun sonunda eleme potasına giren iki isim belli oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE NEFESLER TUTULDU!

1 Temmuz tarihinde başlamış olduğu yeni sezonu kapsamında geçtiğimiz pazar gününe kadar ana kadroyu ve yedek kadroları belirlemek üzere eleme etapları düzenleyen MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Sezonun ilk takım oyunu ile izleyicisini heyecanlandıran fenomen yarışma programı, dün akşam resmen başlamış oldu.

Pazartesi günün oynanan ilk kaptanlık oyununda mavi takım kaptanlığını kazanan isimi Yağız, Yağız’ın kırmızı takım kaptanlığı için belirlemiş olduğu isim de Serpilay olmuştu. Sezonun ilk takım oyunu için dün akşam karşı karşıya gelen kaptanlar, ekiplerini en iyi şekilde yöneterek şeflerin istedikleri yemeklerin hazırlanmasını sağladı.

İki takımın yarışmacılarından bamya çorbası, elma dolması, nevzine tatlısı, horozlu keşkek, batırık ve Ankara tava yapmalarını isteyen şefler, 1 saatlik sürenin ardından iki takımın yemeklerini tattı. Gecenin sonun yemekleri en çok beğenilen takım mavi takım oldu. Böylelikle Yağız’ın önderliğinde çalışan mavi takım, sezonun ilk takım oyununu kazanmış oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNU OYNANDI!

MasterChef Türkiye'de heyecanlı gece! İlk takım oyununun kazananı belli oldu! 23 Ağustos 2022 MasterChef'in kazananı hangi takım oldu? - Resim : 1

Mavi takım karşısında 4- 2’lik skor ile yenik düşen kırmızı takım haftanın ilk dokunulmazlık yarışması ile izleyicinin karşısına çıktı. Sezonun ilk dokunulmazlık oyununu oynayarak eleme potasına girmekten kurtulan isim Ayaz oldu.

ELEME POTASINA GİREN İKİ İSİM BELLİ OLDU!

Yarışmanın başından bu yana elinin lezzeti ile jüri üyelerini mest etmeyi başaran Ayaz, dokunulmazlığı kazanmasından sonra eleme potası için Fatma Nur’un ismini söyledi. Böylelikle eleme potasına giren ilk isim Fatma Nur oldu.

Fatma Nur’un adının söylenmesinin ardından takımda bir oylama daha gerçekleştirildi. Açık oylamada adı en çok çıkan isim Kaan oldu.