Masterchef Türkiye Yarışmasında Şeflerin Kazançları Kalplere İndirdi! ''Yok Böyle Rakam''

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef'te şeflerin kazançları duyanların yüreğine indirdi. Masterchef 2022 tüm heyecanıyla yayın hayatına geçerken şeflerin kazançları belli oldu. Masterchef şefleri ne kadar kazanıyor? Masterchef jürileri ne kadar kazanıyor? Somer Sivrioğlu ne kadar kazanıyor? Danilo Zanna ne kadar kazanıyor? Mehmet Yalçınkaya ne kadar kazanıyor?

Masterchef Türkiye Yarışmasında Şeflerin Kazançları Kalplere İndirdi! ''Yok Böyle Rakam''

Ekranların en çok izlenen yarışması Masterchef yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Birbirinden farklı yarışmacılarla Masterchef 2022 başlarken şeflerin kazancı gündeme bomba gibi düştü. Jüri koltuğunda geçtiğimiz sezonda olduğu gibi Somer Sivroğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın oturduğu Masterchef'de şeflerin aylık kazancı oldukça merak edildi. 

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran  yarışması Masterchef yeni sezona oldukça hızlı bir giriş yaptı. 2022 Masterchef'te yarışabilmek ve elemelerden geçebilmek adına tüm hünerlerini sergilemeye çalışan Masterchef yarışmacıları kıyasıya bir rekabete başladı. 

Masterchef Jürileri Ne Kadar Kazanıyor?

Yeni sezona başlayan ve 2022 Masterchef'in şampiyonunu belirlemek amacıyla hızlı bir şekilde devam eden Masterchef'te şeflerin kazancı gündem oldu. Üç ayrı şefin jüri koltuğunda oturması ve yarışmacıları değerlendirmesi ile birlikte izleyicilere de heyecan yaşatan Masterchef'te hangi şefin ne kadar kazandığı merak konusu oldu. 

Masterchef şeflerinin aylık kazancı sosyal medya gündemine damga vurdu. Oldukça yüksek rakamlar kazandığı iddia edilen şeflerin maaşlarına sosyal medya kullanıcıları pek çok esprili yanıtta bulundu. Masterchef Danilo ne kadar kazanıyor?

Masterchef Danilo Ne Kadar Kazanıyor?

Bu sezonda TV8 ekranlarında yerini alan Masterchef'te jüri üyelerinin aylık kazancı oldukça merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki Masterchef Danilo ne kadar kazanıyor? Masterchef şefleri ne kadar kazanıyor? Masterchef jürileri ayık kazancı...

İddiaya göre Masterchef jüri üyelerinin aylık kazancının 200-250 BİN TL. arası olduğu öğrenildi. Yayınlandığı her sezon 6 ay süren Masterchef'te jüri üyeleri toplamda 1,5 milyon TL. kazanıyor.