MasterChef Türkiye jürisi Somer Şef'ten olay sözler! Serhat ve Güzide itirafıyla çok konuşulacak

Popüler yemek yarışma programı MasterChef Türkiye'nin jürisi Somer Şef (Sivrioğlu) Berfu Yenenler'in YouTube'da sunduğu Talk Show Perileri programına konuk olarak samimi açıklamalarda bulundu. Somer Şef, MasterChef yarışmacılarından Serhat ve Güzide ile ilgili bomba itirafta bulundu.

MasterChef Türkiye jürisi Somer Şef'ten olay sözler! Serhat ve Güzide itirafıyla çok konuşulacak

TV8'de ekrana verilen MasterChef Türkiye'de üç şeften biri olan Somer Şef zaman zaman özel yaşantısıyla da gündeme geliyor. Somer Sivrioğlu bu kez Berfu Yenenler'in Youtube'da sunduğu Talk Show Perileri programında konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Somer Sivrioğlu en sinir olduğu yarışmacıları açıkladı

Somer Şef, MasterChef Türkiye'nin geçmiş şampiyonlarından Serhat Doğramacı ile yarışmacı Güzide ile ilgili sözleri dikkat çekti. Berfu Yenenler, konuk aldığı Somer Şef'e “MasterChef'te en sinir olduğun yarışmacı kimdi?” sorusunu sorunca cevap olarak iki yarışmacının ismini aldı.

İlk başta Serhat Doğramacı'ya sinir oldum

Somer Şef, cevabında ilk olarak MasterChef Türkiye şampiyonu Serhat Doğramacı'nın ismini verdi. Ünlü şef Somer Sivrioğlu, Serhat ile ilk tanıştıklarında ona gıcık olduğunu söyledi.

“İlk başlarda Serhat'a bayağı gıcık olmuştum” diyen Somer Şef, “Çünkü geldi ukalalık yaptı falan ya ben çok rahat yaparım diye. Sonra tanıdıkça çok sevdim tabii.” dedi.

Sinir olduğu bir diğer yarışmacıyı söylemedi

Serhat Doğramacı ardından bir yarışmacıya daha sinir olduğunu belirten Somer Şef bu yarışmacının ilk sezondan olduğunu söylese de, ismini ısrar edilmesine rağmen söylememeyi tercih etti. 

Güzide'nin yarışmanın başında bilerek elenmesine üzüldüm

Yarışmacılara sinir olmaktan ziyade potansiyellerine ortaya koyamamalarından dolayı öğretmenlik güdüsüyle kızdığını söyleyen Somer Şef, Güzide'nin yarışmanın başında bilerek elenmesine de çok üzüldüğünü söyledi.