MasterChef Türkiye ile İlgili Şok İddia! O Jüri Üyesi Yarışmadan Ayrılıyor Mu? Çok Şaşıracaksınız!

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından birisi olan MasterChef Türkiye, 1 Temmuz tarihinde başlamış olduğu 4’üncü sezonu ile reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. Tam gaz yeni bölümleri yayınlanan yarışma programı, bir kez daha ayrılık iddiaları ile gündeme geldi. Magazin gündemi o jüri üyesinin yarışmadan ayrılacağını işledi.

MasterChef Türkiye ile İlgili Şok İddia! O Jüri Üyesi Yarışmadan Ayrılıyor Mu? Çok Şaşıracaksınız!

Daha önce 2011 yılında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan sonrasında Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte 2018 yılında yeni kanalına transfer olan MasterChef Türkiye, bu sene yine aynı kanalda 4’ün sezonu ile ekranlara geliyor.

Yayınlandığı her dönemde reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran MasterChef Türkiye, 1 Temmuz tarihinde start vermiş olduğu yeni sezonuna tüm hızı ile devam ediyor. Sene başından bu yana hem izleyicileri hem de yarışmacı adayları tarafından heyecan içerisinde beklenen fenomen yarışma programı, renkli ve yetenekli yarışmacıları izleyici ile buluşturmaya devam ediyor.

Sene başında birçok kez jüri üyelerinde değişiklik olacağı, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun yeni sezonda olmayacağı iddiaları ile gündeme gelen MasterChef Türkiye, aynı jüri kadrosu ile yeni yayın hayatına devam ederken, kulislerden bir kere daha ayrılık iddiaları yükselmeye başladı. Ancak bu kez ayrılık iddiasına konu olan kişi, İtalyan Şef Danilo Zanna oldu.

Danilo Zanna Yarışmacıya Çok Şaşırdı!

30 Haziran tarihinde canlı yayında final yapan Survivor All Star 2022 yarışmasının hemen ardından 1 Temmuz tarihinde yeni yayın dönemine başlayan MasterChef Türkiye yarışması, yetenekli yarışmacıları konuk etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeni bölümü ile ekrana gelen yarışma programı, Danilo Zanna’nın ilginç tepkilerine tanıklık etti. Bir yarışmacı adayının “ben pizza ustasıyım” demesi üzerine oldukça şaşıran Zanna “sen bir kadın olarak pizza ustası mısın?” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

En Büyük Hayalini Açıkladı!

MasterChef Türkiye ile İlgili Şok İddia! O Jüri Üyesi Yarışmadan Ayrılıyor Mu? Çok Şaşıracaksınız! - Resim : 1

Yarışmacı adayının kadın pizza ustası olduğunu öğrenmesinin üzerine en büyük hayalini açıklayan Danilo Zanna, restoranlarında kadın pizza ustası görmek istediğini belirtti.

Ayrılacağı İddia Edildi!

Kadın pizza ustası hayalini açıklamasından sonra restoranlarına daha fazla zaman ayırmak istediği düşünülen Zanna’nın, yeni sezonda MasterChef Türkiye’de olmayacağı iddia edildi.