Masterchef Stüdyosunda Talihsiz Olay! Şefin Ayağı Kesildi! Stüdyo Birbirine Girdi! '!Herkes Panik...

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef'te stüyo karıştı. Talihsiz bir ana şahitlik eden izleyicileri dahi korkutan o olayda şefin ayağı kesildi. İşte o anlar...

Masterchef Stüdyosunda Talihsiz Olay! Şefin Ayağı Kesildi! Stüdyo Birbirine Girdi! '!Herkes Panik...

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından birisi olan Masterchef'te geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde panik hakimdi. Masterchef jürisi olan Danilo Zanna'nın başına gelen talihsiz kazada ayağının kesilmesi izleyicilerinde paniklemesine neden oldu. Danilo Zanna'nın ayağının kesildiği o anlarda neler yaşandı? 

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonuna damga vuran Masterchef bu sezonda tüm heyecanıyla başladı. Masterchef'in sevilen jüri üyeleri Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya koltuklarında yerini alırken Danilo Zanna'nın başına gelen talihsiz olay stüdyoyu paniğe soktu. 

Danilo Zanna'nın Ayağı Kesildi!

Güler yüzü, esprileri ve tatlı konuşmalarıyla iç ısıtan, izleyiciler tarafından oldukça sevilen Danilo Zanna'nın başına stüdyo da gelen talihsiz olay stüdyonun karışmasına ve ekran başındaki izleyicilerin paniklemesine neden oldu. Danilo Zanna'nın ayağının kesilmesiyle birlikte Mehmet şef ve Somer şefte duruma müdahale etmeye çalıştı. 

Masterchef 2022 yarışmacısı Mert'in masasına konuşmak ve neler yaptığını görmek için giden Danilo şef ve Somer şef masadaki tabağın yere düşüp kırılmasıyla birlikte küçük çaplı bir korku yaşandı. Danilo Zanna'nın ayağının dibine düşerek kırılan tabak ayağının kesilmesine neden oldu.

Masterchef Mert Özür Diledi!

Masterchef''in yeni yarışmacıları yavaş yavaş hünerlerini sergilemeye başladı. Masterchef 2022 kadrosunda yer alan yarışmacı Mert tezgahından tabağın düşmesiyle Danilo Zanna'nın ayağının kesilmesine neden oldu. 

Yarışmacı Mert özür dilerken Danilo Zanna ''Buraya bir doktor alabilir miyiz?'' dedi. Ufak bir kesikle atlayan Danilo Zanna izleyenleri endişelendirdi.