Masterchef Stüdyosu Karıştı! Böyle Bir Şey Görülmedi! Şefler Tüm Yarışmacıları Kovdu! ''Çıkın, Gidin

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef'te ortalığı birbirine katan bir olay yaşandı. Her sezona damga vuran Masterchef stüdyosu öyle bir karıştı ki, şefler tüm yarışmacıları resmen kovdu. Bugün yayınlanacak olan 23. bölüm tanıtımında izleyicilerin gördükleri merak seviyesinin arşa çıkmasına neden oldu. İşte o anlar....

Masterchef Stüdyosu Karıştı! Böyle Bir Şey Görülmedi! Şefler Tüm Yarışmacıları Kovdu! ''Çıkın, Gidin

Her sezon reyting rekorları kıran yarışma Masterchef yeni sezona oldukça hızlı bir giriş yaptı. Masterchef'in bugün yayınlanacak olan 23. bölümü tanıtımında izleyicileri şoka sokan bir an yaşandı. Birbirinden yetenekli yarışmacıları bir araya getiren masterchef'te jüri üyelerinin o cümleleri gündeme damga vurdu. 

Jüri koltuğunda geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu Masterchef'te gerilim yükselten bir tanıtım yayınlandı. Tanıtımı yayınlanan 23. bölümün bir an önce yayınlanmasını bekleyen TV izleyicileri ne olup bittiğini anlayamadı. 

Masterchef'te Yarışmacılar Kovuldu!

Şampiyon olabilmek için ellerinden geleni yapan yarışmacıların stüdyodan kovulduğu o tanıtım fragmanı gündeme damga vurdu. Henüz yayınlanmayan bölüm için izleyiciler geri sayım yapmaya başlarken olayın ne olduğunu kimse anlayamadı. 

Belli bir zaman diliminde en iyi yemeği yapmaya çalışan Masterchef yarışmacıları hem hünerlerini sergilemeye çalışırken hem de belli bir sürede bunu yapmaya çalışıyor. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmasında bugün izlenen fragman yürekleri ağızlara getirdi. Fragmanda şeflerin Masterchef yarışmacılarını stüdyodan kovduğu o anlar gündeme damga vurdu.

Masterchef Stüdyosunda En Gergin Anlar!

Sezona oldukça hızlı bir giriş yapan Masterchef gündeme damga vurmaya devam ederken şeflerin ağzından çıkan o cümleler resmen olay oldu. Gündeme gelen Masterchef 23. bölümde şeflerin tüm yarışmacıları stüdyodan kovduğu o anlarda yarışmacılar da şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Mehmet Yalçınkaya'nın yarışmacılara bakarak söylediği ''biz sizi ikinci turda görmek istemiyoruz. Teşekkür ederiz'' cümleleri gündeme damga gibi vurdu.