Masterchef Hurkan kimdir? Hayatı, Yaşı, Memleketi

Masterchef Hürkan kimdir, hayatı, yaşı, memleketi hakkında bilgileri yazımızda hazırladık. Masterchef Hürkan hakkında bilgi edinerek merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulabilir; Masterchef yarışma heyecanına ortak olabilirsiniz.

Masterchef Hurkan kimdir? Hayatı, Yaşı, Memleketi

Masterchef Hürkan TV8'in fenomen programı olan Masterchef Türkiye elemelerinde televizyon izleyicisi ile buluşan, ana kadroya girmek için ter döken yarışmacılardandır. Üçlü elemeler son hız devam ederken Masterchef ana kadrosuna girmek için yarışan isimlerin çıktığı elemelerde öne çıkan Hürkan Tolun şimdiden izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Yöresel yemek hazırlayan Tolun yemek sunumu, profesyonel aşçılık kariyeri ile kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görmektedir. Masterchef elemeleri tüm hız devam ederken üçlü elemelerin yapıldığı turda izleyicilerin karşısına çıkan Tolun sosyal medyada ilgi ile takip edilmektedir.   Masterchef ana kadrosuna dâhil olmak için yarışan isimlerden olan Tolun izleyicilerin yüksek destek ve beğenisini toplayan yemek sunumu ve tavırları ile ilgi çekmeyi başarmıştır. İzleyicilerin desteğini toplayan Masterchef Hürkan kaç yaşında? Nereli olduğu ve turu geçtiği soruları yarışma heyecanla devam ederken oldukça merak edilmektedir. Profesyonel kariyerine devam eden Tolun aşçılık mesleği, Lisans derecesi ve profesyonel iş deneyimi ile öne çıkmaktadır.

Hürkan Tolun Kısa Özgeçmişi

Masterchef Hurkan kimdir? Hayatı, Yaşı, Memleketi - Resim : 1

Masterchef adayı HürkanTolun 23 yaşında olup aslen Balıkesirlidir. Antalya'da yaşayan Hürkan Tolun Akdeniz Üniversitesi mezunudur. Antalya'da aşçılık yapan Tolun'un ilk turda yaptığı yemek 3 jüriden de “evet” alarak üst tura çıkmaya hak kazanmıştır. Profesyonel aşçı olan Hürkan Tolun Masterchef Türkiye 2022 yarışmasında “alın teri ile ıslanan toprak kurumaz, burada çiçek açmaya geldim” diyerek izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Antalya'da yaşayan Balıkesirli yarışmacı Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve mutfak sanatları bölümünden 2021 yılından mezun olmuştur.  Dünya mutfağının yöresel lezzetlerle modernize şekilde sunulduğu restoranlarda şef yardımcısı olarak mesleğine devam etmektedir. 1. eleme turunda oğlak tandır yemeğini sunan Tolun şeflerin yüksek beğenisini kazanarak 3 şefin de onayını almayı başarmıştır. Üst Tura çıkmaya hak kazanan Masterchef Hürkan Tolun beyaz önlüğü giyerek masterchef macerasına devam etmektedir. Başarılı yarışmacının Twitter ve Instagram hesapları ise şu şekildedir:

Twitter adresi hurkantolun

Instagram adresi hurkantolun

Etiketler: masterchef, kimdir