MasterChef Danilo Zanna genç sevgilisiyle görüntülendi Danilo Zanna'nın sevgilisi kim?

Geçtiğimiz gün eski çalışanın yediği dayak ile gündeme gelen MasterChef jürisi İtalyan Şef Danilo Zanna, geçtiğimiz gün genç aşkıyla yakalandı.

MasterChef Danilo Zanna genç sevgilisiyle görüntülendi Danilo Zanna'nın sevgilisi kim?

İstinye Park’ta objektiflere takılan Danilo Zanna çalışanları tarafından gördüğü şiddet hakkında konuştu. Zanna talihsiz olay hakkında, “Konuyla alakalı şikayetçi oldum, bundan sonraki süreç hakkında ilerleyen zamanda bilgi veririm” demekle yetinen usta şefin sevgilisi ise böyle görüntülendi.

MasterChef Danilo Zanna genç sevgilisiyle görüntülendi Danilo Zanna'nın sevgilisi kim? - Resim : 1

Danilo Zanna’nın bu olaydan sonra koruma ile gezmesi de gözlerden kaçmadı.

 

Danilo Zanna konuyla alakalı yaptığı açıklamasında “Bugün yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum. Ben, şirketlerim şiddete hep karşıydık ve öyle de kalmaya devam edeceğiz. Çok şükür iyiyim ama müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım. Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile alakalı olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz. Arayan, soran ve merak eden herkese çok teşekkürler” demişti.