Masterchef Berhan Kimdir? Hayatı, Yaşı, Memleketi

Masterchef Berhan kimdir hayatı, yaşı memleketi hakkında tüm merak edilenleri yazımızda hazırladık. Masterchef Berhan hayatı hakkında bilgileri edinerek heyecan dolu yarışmayı bilinçli, keyifli şekilde takip edebilirsiniz.

Masterchef Berhan Kimdir? Hayatı, Yaşı, Memleketi

Masterchef yeni sezonu yarışmacıları arasında öne çıkan Masterchef Berhan Yıldıran lezzetli yemek sunumu, profesyonel aşçılığı ve hayatı ile öne çıkmaktadır.

Berhan Yıldıran Kimdir?

Masterchef Berhan Kimdir? Hayatı, Yaşı, Memleketi - Resim : 1

Berhan Yıldıran 26 yaşında olup yarışmaya Mersin'den katılan profesyonel aşçılık hayatına devam eden izleyicinin ilgisini çekmeyi başaran yarışmacılardandır. Otelcilik bölümü mezunu olan Berhan pek çok otelde staj yapma imkânı elde etmiştir. Masterchef birinci turunu başarıyla geçen Berhan Yıldıran 25 Temmuz Pazartesi günü 2. turda en iyi pad  thai yapmak için mücadele etmiştir. 13 Aralık 1995 doğumlu profesyonel aşçı mesleği henüz lise yıllarında başlamıştır. Otellerde stajyerlik yapan Yıldıran ustasından yediği tokat sonrasında mutfağa daha da ısınarak aşçılık kariyerine son hız devam etmiştir. Çeşitli yarışmalardan derece elde ederek başarılarını perçinleyen yarışmacı eğitim kariyerine Otelcilik ile başlayıp bu bölümden mezun olmuştur. Çeşitli staj eğitimleri ile aşçılık kariyerine başarılı şekilde devam etmiştir. Profesyonel mutfak kariyeri son hız devam eden Masterchef Berhan Yıldıran yaklaşık 8 yıldır aşçılık mesleğini icra etmektedir.

Birinci eleme turunda enginarlı dana dil yemeğini şeflerin önüne çıkaran profesyonel aşçı, tadım sonrası yapılan oylama sonucunda Mehmet Şef'in hayır oyu karşısında diğer şeflerden evet oyu alarak beyaz önlüğü giymeye hak kazanmıştır. İkinci Tura yükselen Yıldıran sosyal medyada popüler şekilde takip edilen yarışmacıların başında gelmektedir. Her dönem izleyici karşısına çıkan, fenomen haline gelen 2022 Masterchef sezonu içerisinde yoğun beğeni kazanan Berhan Yıldıran başarılı kariyerinin yanı sıra aşçılık eğitimi ile de göz doldurmaktadır. Mutfak kariyeri son hız devam eden yarışmacı jürilerden aldığı evet oylarıyla yarışmada emin adımlarla yürümektedir. İzleyicinin yüksek beğenisini toplayan Berhan Yıldıran aşçılık kalitesinin yanı sıra meslekteki azmi, aşçılık tecrübesi ile de yarışmada adından sıkça söz ettiren, favori gösterilen yarışmacılardandır. Yarışmacıların heyecanla ter döktüğü yarışmada öne çıkan Berhan Yıldıran sosyal medyada takip edilen, izleyicilerin ilgi ve beğenisini kazanan favori gösterilen yarışmacılardan olup Facebook ve Instagram uygulamasında yoğun şekilde aranmaktadır. Populer yarışmacı yazının hazırlandığı sırada 1.360 takipçiye sahiptir. Masterchef Berhan Yıldıran Instagram adresi: berhanyldran