Masterchef Ana Kadroya Giren 2. İsim Kim Oldu? Masterchef 28. Bölüm Ana Kadroya Çıkan İsim...

Her sezon olduğu gibi bu sezona da oldukça hızlı bir giriş yapan Masterchef 2022'de heyecan devam ediyor. Masterchjef 28. bölüm tanıtımı ile ekranlara gelirken hangi yarışmacının ana kadroya seçildiği oldukça merak edildi. Masterchef son bölümde neler yaşandı? Masterchef ana kadroya çıkan isim kim oldu? Masterchef son bölüm izle, Masterchef 28. bölüm izle...

Masterchef Ana Kadroya Giren 2. İsim Kim Oldu? Masterchef 28. Bölüm Ana Kadroya Çıkan İsim...

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef'te heyecan git gide daha da artmaya deva ediyor. Ana kadro yarışmacılarının yavaş yavaş belirlendiği Masterchef 2022 28. bölümüyle ekranlara damga vururken izleyiciler ana kadroya seçilen ikinci yarışmacıyı oldukça merak etti. Peki Masterchef son bölümde neler yaşandı? Masterchef ana kadroya çıkan isim kim oldu? Masterchef son bölüm izle, Masterchef 28. bölüm izle...

Survivor'un bitmesiyle birlikte ekranlara gelen Masterchef'te heyecan doruk noktasına ulaştı. Birbirinden farklı yarışmacıların şampiyon olmak için doyasıya mücadelesi ekranlara yansırken Masterchef'te ana kadroya yükselen 2. isim oldukça merak edildi. 

Masterchef Ana Kadroya Kim Seçildi?

TV ekranlarının sevilen yarışması Masterchef bir sezona daha giriş yaparken yarışmacılar ana kadroya girebilmek için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. 3. ele turlarının da ardından ana kadronun yavaş yavaş belirlendiği Masterchef'te yarışmacılar kendilerine verilen sürede istenilen yemekleri ortaya koymaya çalışıyor. 

2 Ağustos itibari ile yayınlanan tanıtım da izleyiciler fragman heyecanına kapıldı. Şimdiden hangi yarışmacının ana kadroda yer alacağı bilinmezken yarışmacıların heyecanlı ve stresli halleri ekranlara yansıdı. Her sezon birbirinden yetenekli yarışmacılarsa kadrosunda yer veren ve en iyiyi bulabilmek için uzun soluklu bir yarışmaya atılan Masterchef'te şefler lezzetli yemekleri tadarak birinciyi belirlemeye devam ediyor.

Masterchef 28. Bölüm İzle

El lezzetleri birbirinden farklı olan pek çok yarışmacıyı bir araya getiren Masterchef'te 28. bölümle birlikte nefesler yeniden tutuldu. 28. bölümle birlikte ana kadroya seçilecek olan ikinci yarışmacı belirlenirken bugün yayınlanacak bölümün tanıtımı heyecanı doruk noktasına ulaştırdı.

2 Ağustos Salı yayınlanacak yeni bölümüyle birlikte ana kadroya geçecek olan 2. yarışmacı şefler tarafından belirlenecek. Peki ana kadroya çıkmayı hak eden 2. yarışmacı kim?