MasterChef All Star Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında? Yeni evlenmişti eşi bakın kim?

MasterChef All Star kadrosuna katılan Barbaros Yoloğlu hayatı en çok merak edilenlerden. Barbaros Yoloğlu, MasterChef 2020 kadrosunda yer alan ve son ana kadar Serhat Doğramacı ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Barbaros Yoloğlu yarışmayı ikinci sırada tamamlamıştı. Peki MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef Barbaros Yoloğlu eşi Şule İdil Aydın kaç yaşında, nereli, kimdir?

MasterChef All Star Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında? Yeni evlenmişti eşi bakın kim?

Barbaros Yoloğlu hayatı ve kariyeri merak edilen isimler arasında yer alıyor. MasterChef All Star'a katılan Barbaros Yoloğlu daha önce 2020 kadrosunda yer almış, son ana kadar Serhat Doğramacı ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren yarışmacı ikinci olarak yarışmayı tamamlamıştı. 2023 Temmuz ayında sevgilisi Şule İdil Aydın ile Samsun'da nikah masasına oturan Barbaros Yoloğlu MasterChef All Star kadrosunda bu kez şampiyonluk hedefleyecek. Peki Barbaros Yoloğlu kimdir?

MasterChef All Star Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında? Yeni evlenmişti eşi bakın kim? - Resim : 1
MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR? 

MasterChef Barbaros, 26 yaşındadır ve Samsun'un alaçam ilçesinde dünyaya geldi. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan Yoloğlu, liseye başlayana dek güreş ve farklı spor dalları ile ilgilendi. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi'ne gitmeye karar verdi. Bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalıştı e-ve ardından üniversite eğitimini için gittiği Erzurum'da, uzun bir süre çalışma hayatına devam etti.

Barbaros Yoloğlu 2020 yılında Serhat Doğramacı ile birlikte verdiği birincilik mücadelesinde son ana kadar kıyasıya bir rekabet yaşamış ve yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı.

MasterChef All Star Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında? Yeni evlenmişti eşi bakın kim? - Resim : 2

BARBAROS YOLOĞLU’NUN EŞİ ŞULE İDİL AYDIN KİMDİR?

MasterChef Barbaros’un uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Şule İdil Aydın ile dünya evine girdi. Düğün haberi ve paylaşımları sonrası Aydın ile ilgili çok sayıda detay merak ediliyor.

MasterChef All Star Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında? Yeni evlenmişti eşi bakın kim? - Resim : 3

1994 doğumlu olduğu bilinen Aydın şu anda, 29-30 yaşlarında. Enstrüman sanatçısı olan Aydın, flüt, piyano ve viyolonsel çalıyor. Instagram hesabında yer alan bilgilere göre İzmir ile bir bağı olduğu anlaşılan Aydın yoga ile de ilgileniyor.

ŞULE İDİL AYDIN'IN INSTAGRAM ADRESİ NE?

Güzel ismin Instagram adresi @ssuleidil