Manchester City’ye imzayı atan Erling Haaland, törende İlkay Gündoğan itirafıyla şaşırttı!

İngiltere Premier Ligi’nin son şampiyonu Manchester City, Borussia Dortmund’dan transfer ettiği yıldız futbolcu Erling Haaland’a törenle imzayı attırdı. Haaland’ın imza töreninde yaptığı açıklamada İlkay Gündoğan hakkında söyledikleri sosyal medyada da gündem oldu.

Manchester City’ye imzayı atan Erling Haaland, törende İlkay Gündoğan itirafıyla şaşırttı!

İngiltere Premier Ligi’nin son şampiyonu, dünya devi Manchester City, Almanya Bundesliga’nın devi Borussia Dortmund’dan Erling Haaland’ı kadrosuna kattı. Son yılların parlayan yıldızlarından olan ünlü golcüye törenle imzayı attıran Manchester City, bu hamle ile kadrosunu daha da güçlendirdi. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Norveçli forvet Erling Haaland, yaptığı açıklamada İlkay Gündoğan hakkında söyledikleriyle dikkat çekti. Haaland’ın açıklamaları kısa sürede sosyal medyada da yankı buldu.

Erling Haaland İmza Töreninde Konuştu

İngiltere Premier Ligi geçtiğimiz sezon yine büyük çekişmelere sahne oldu. Hangi takımın şampiyon olacağı son haftaya kadar merakla beklenirken, son hafta oynanan karşılaşmaların ardından Manchester City 2021/2022 sezonunda şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk sonrası kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden City, kadrosuna Borussia Dortmund’dan Erling Haaland’ı kattı. Öte yandan City, yeni sezon öncesi kadrosuna Julian Alvarez ve Stefan Ortega’yı da dahil etti. City, 3 yıldız transferi için Etihad Stadyumu’nda imza töreni düzenledi. 21 yaşındaki Norveçli forvet Halaand, imza töreninde yeni takımını değerlendirirken, İlkay Gündoğan hakkında övgü dolu sözler dile getirdi.

“Televizyonda Gördüğünüzden Çok Daha Farklı”

Norveçli golcü yaptığı açıklamada Manchester City’nin kendisi için büyük bir meydan oluma olduğunu vurguladı ve açıklamasında “Yeni bir ülke, yeni bir lig, yeni bir teknik direktör… Yeni bir kulübe adım atmanın ne demek olduğunu biliyorum ve bunu daha önce birkaç kez yaşadım. Geçen yıl Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City’ye karşı forma giydim ve onlara karşı oynamanın televizyonda gördüğünüzden çok daha farklı olduğunu söyleyebilirim” sözlerini dile getirdi.

Haaland’dan “İlkay” İtirafı!

Manchester City’ye imzayı atan Erling Haaland, törende İlkay Gündoğan itirafıyla şaşırttı! - Resim : 1

Şampiyonlar Ligi’ndeki City karşılaşmasında 25 dakika boyunca topa dokunamadığını belirten Haaland, ayrıca İlkay Gündoğan hakkında da övgü dolu bir itirafta bulundu. Haaland açıklamasında “Neredeyse ‘İlkay lütfen tiki-taka oynamayı bırak’ diyerek yalvarmak üzereydim. Oyunu farklı bir seviyede oynuyorlar ve ben de bunun bir parçası olabilmek için buradayım…” dedi.