Mahkeme kararını verdi! Bülent Ersoy ile Mustafa Keser davasında karşılıklı suçlamalar havada uçuştu! Mahkeme sonrası açıklama ise az önce geldi

Birlikte sundukları programda kavga etmeleri nedeniyle karşılıklı birbirlerine dava açan ünlü sanatçılar Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasında başlayan davalardan birinin ikinci duruşması bugün görüldü.

Mahkeme kararını verdi! Bülent Ersoy ile Mustafa Keser davasında karşılıklı suçlamalar havada uçuştu! Mahkeme sonrası açıklama ise az önce geldi

Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarından yayınlanan ve yayınlanana kadar büyük bir ses getiren ‘Benzemez Kimse Bize’ adlı televizyon programının ömrü pek de uzun sürmedi. Programın ikinci bölümünde yayın esnasında birbirleri ile kavga eden programın sunucuları Bülent Ersoy ile Mustafa Keser, seyircinin de tanık olduğu programın ardından mahkemelik oldu. İki ünlü isim arasında başlayan mahkemenin bugün bir duruşması daha görüldü.

Programda Mustafa Keser’in kendisine yönelttiği; “Seni diva değil divan yaparlar, hiçbir halt bildiğin yok senin” sözlerini gerekçe göstererek 1 TL’lik manevi tazminat davası açan Bülent Ersoy’a karşı dava gecikmedi. Bülent Ersoy’un kendisine ‘Kürdo’ dediğini iddia eden Mustafa Keser de mahkeme yolunu tuttu. Bugün ise Bülent Ersoy’un Mustafa Keser’e açtığı manevi tazminat davasının ikinci duruşması görüldü. Duruşma sonrası açıklama ise, Mustafa Keser’den geldi.

BÜLENT ERSOY İLE MUSTAFA KESER’İN DAVASINDA İKİNCİ DURUŞMA GÖRÜLDÜ

Mahkeme kararını verdi! Bülent Ersoy ile Mustafa Keser davasında karşılıklı suçlamalar havada uçuştu! Mahkeme sonrası açıklama ise az önce geldi - Resim : 1

Uzunca süre magazin gündemini meşgul eden Bülent Ersoy ile Mustafa Keser’in arasındaki ‘hakaret’ polemiğinden doğan davanın ilk duruşması geçtiğimiz aylarda görülmüş ve Mustafa Keser’in avukatı müvekkilinin sarf ettiği sözlerin Bülent Ersoy’un makam, nota bilgileri ve okuma konusunda hatalar yaptığından kaynaklı olduğunu bildirerek; “Müvekkilin sarf ettiği sözler bu hususla ilgilidir. Bülent Ersoy, canlı yayında müvekkile ‘Kürdo’ diye hitap etmiştir. Irkçı ve aşağılayıcı bir şekilde hitap etmesi kabul edilemez” ifadelerini kullanmıştı. Olaylı davanın ikinci duruşması bugün görüldü.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen Mustafa Keser ile Bülent Ersoy arasındaki davanın ikinci duruşmasında tanıklar dinledi. Mustafa Keser, mahkeme salonunda hazır bulunurken; Bülent Ersoy, davaya avukatını gönderdi. İki sanatçının çekim öncesinde herhangi bir gerginlik yaşamadığını bildiren tanıklar, Mustafa Keser’in avukatının iddia ettiği ‘Kürdo’ kelimesini kulakları ile duymadıklarının da altını çizdi.

MUSTAFA KESER DAVA İLE İLGİLİ KONUŞTU

Davanın ikinci duruşmasının görülmesinin ardından mahkeme de kararını verdi. Sonucunun bir hayli merak edildiği mahkeme, bir kez daha ‘erteleme’ dedi. Duruşmanın ertelemesine ilişkin açıklamalarda bulunan Mustafa Keser ise, dava çıkışı şu ifadeleri kullandı:

“Davayla ilgili son kararı hâkim verecek. Bizim söyleyebileceğimiz bir şey yok. Bugün ikinci duruşma görüldü. Bülent Ersoy’un duruşmaya gelip gelmemesi beni ilgilendirmiyor. Ben kendimden sorumluyum. Davayı açma konusunda Bülent Hanım öyle uygun görmüş. Bu aramızda yaşananlardan sonra Bülent Hanım’la herhangi bir görüşme durumum olmadı. Davayı uzatan kendisi.”