44,3499 %0.01
51,2872 %-0.11
İstanbul
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Medya Haber MAGAZİN Müzik Yapımcısı Erol Köse 16. Kattan Düşüp Can Verdi: İntihar mı Kaza mı?

Müzik Yapımcısı Erol Köse 16. Kattan Düşüp Can Verdi: İntihar mı Kaza mı?

Müzik dünyasının ünlü yapımcılarından Erol Köse, bugün İstanbul Sarıyer’de trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Köse 16. kattan düşerek vefat etti.

Edinilen bilgilere göre olay, Maslak’taki Ağaoğlu 1453 Konutları’nda meydana geldi. 61 yaşındaki yapımcı Erol Köse, ikamet ettiği dairenin 16. katından aşağı düşerek olay yerinde feci şekilde can verdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İntihar mı, Kaza mı? 

Polis ekipleri, Köse'nin düşüş nedenini belirlemek için dairede ve bina çevresinde detaylı inceleme yapıyor. İlk bulgular ışığında olayın bir intihar mı yoksa talihsiz bir kaza mı olduğu henüz netlik kazanmadı.

Sitenin güvenlik kamerası kayıtları ve Köse'nin son telefon görüşmeleri mercek altına alındı.

Erol Köse 16. Kattan Düşüp Can Verdi: İntihar mı Kaza mı?

Yaklaşık 3 Aydır Evden Çıkmamış

Olay yerinde bulunan ve Erol Köse’nin arkadaşı olduğu öğrenilen Mevlüt Y. (64) ile görüşen polis ekipleri, Mevlüt Y.'nin, Köse ile birlikte yaşadıklarını öğrendi. 

Polis ekipleri tarafından ilk ifadesi alınan Mevlüt Y. ifadesinde, Köse’nin psikolojik rahatsızlıkları ile kalp hastalığı bulunduğunu, yaklaşık 3 aydır evden çıkmadığını ve kendisinin zaman zaman bakımına yardımcı olduğunu belirtti. Mevlüt Y., binanın lobisine indiği sırada Köse’nin evde yalnız olduğunu, geri döndüğünde arkadaşını aşağıda yerde gördüğünü ifade etti. 

Köse’nin, binanın 16’ncı katındaki kiralık ofis olarak kullanılan bölümde bulunduğu sırada düşmüş olabileceği değerlendirildi. 

Köse'nin ölümüne ilişkin olay yerinde incelemeler sürüyor.

Müzik Yapımcısı Erol Köse 16. Kattan Düşüp Can Verdi: İntihar mı Kaza mı?
Yapımcı Erol Köse 16. Kattan düşüp hayatını kaybetti.

Savcılık Soruşturma Başlattı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlü yapımcının ölümüyle ilgili derhal geniş çaplı bir soruşturma başlattı. 

Başsavcılık, yapılacak soruşturma ve otopsi işlemleri sonucunda ayrıntılı olarak bilgi verileceğini belirtti. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açıklaması şöyle: 

“Yapımcı Erol Köse’nin haatını kaybetmesine ilişkin olayla ilgili olarak cumhuriyet başsavcılığımızca re’sen soruşturma işlemlerine başlanılmış olup, yapılacak tahkikat ve otopsi işlemleri sonucunda ayrıntılı olarak bilgi verilecektir.”

Takipçilerine Nasihatta Bulunmuştu

Erol Köse, geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu Instagram sayfasında takipçilerine nasihatte bulunmuş “dertlerinize gülün, geçin” demişti.  

İşte o paylaşım:

“Çok mu derdin var kanka... Aman salla gitsin, gül geç... Nasıl olsa filmin sonunda kimse canlı çıkamıyor hayat denilen bu oyundan... Oyun mu? Evet oyun... Bilim dünyasının son keşfine göre hayatımız bir bilgisayar yazılımı, bir simülasyon... Biz aslında yoğuz... O zaman elbette salla gitsin dertleri…”

“1 Hafta Önce Eserlerinin Hakkını Kızına Devretmiş”

Şarkıcı Yaşar İpek, “Şoktayım, keşke kabus olsa diyorum. Erol abi benim 6 yaşımdan beri tanıdığım biri. Evimizin içinden biriydi, yaklaşık birkaç yıldır aynı sitede oturuyoruz. Daha önce sohbet ettik 'Yeni şeyler yapıyorum inşallah uğra bir gün' dedi. Erol abi derdinden, sıkıntısından kendini atacak bir insan değil. Biri atmaya gitse buna müsaade edebilecek bir insanda değil. Yalnız yaşıyormuş, ne diyeceğimi bilemiyorum şoktayım gerçekten. Kızı bildiğim kadarıyla yurt dışında okuyor. Az evvel bir arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla 1 hafta önce MSG (Musiki Eseri Sahipleri Grubu)'den eserlerinin haklarının hepsini kızına devretmiş. Durup dururken 1 hafta önce öyle bir şey yapmış. Şirketinden, eserlerinden olan bütün haklarını ve kazançlarını kızına devretmiş.” şeklinde konuştu.

Erol Köse Kimdir?

1965 yılında doğan Erol Köse, Türkiye'nin tanınmış yapımcı ve eski şarkıcıları arasında yer alıyor. 

Müzik hayatına “Komedi Dans Üçlüsü” adlı grupla başlamış, sahne performansları ve albüm çalışmalarıyla adını duyurmuş olan Köse, genç sanatçılar için albüm prodüksiyonları yaptı.

2000'li yıllarda yapımcılık kariyerini pekiştirerek Tarkan, Gülşen ve Sertab Erener gibi dönemin en popüler sanatçılarıyla projelerde yer alan Köse, pek çok sanatçının ekibinde yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *