42,5444 %0.06
49,6681 %0.03
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Medya Haber MAGAZİN Kobra Murat’ın Ortalığı Ayağa Kaldıran Güllü Açıklamaları Sonrası Suç Duyurusu

Kobra Murat’ın Ortalığı Ayağa Kaldıran Güllü Açıklamaları Sonrası Suç Duyurusu

Türk müziğinin usta yorumcusu Güllü’nün Yalova’daki evinin 6. katından düşerek hayatını kaybetmesi, sanat camiasında derin üzüntü yarattı. Olayın ardından sosyal medyada gündeme gelen “kaza değil, itme” iddialarına, sanatçının oğlu Tuğberk Yağız Hamza Gülter ve aile avukatından yalanlama geldi.

Türk müziğinin sevilen sesi Güllü'nün Yalova'daki ikametgâhının 6. katından düşerek vefat etmesi, sanat dünyasında büyük üzüntüyle karşılandı. Olay sonrası sosyal medyada dile getirilen “kaza değil, itme” iddialarına yönelik, sanatçının oğlu Tuğberk Yağız Hamza Gülter ve aile avukatı resmi açıklama yayımladı.

“Kaza Değil, İtme Olabilir” İddiası

Güllü'nün yakın arkadaşı Kobra Murat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olayın “kaza değil, bir tartışma sonucu yaşanan itme” olabileceğini öne sürdü.

“Cinayetin nasıl olduğunu bulmuş gibiyim" diyen Kobra Murat, sanatçının o gece TikTok'ta canlı yayın hazırlığında olduğunu belirtti. İddialara göre Güllü, kızlarının aşağıda bulunan 'Eşref' isimli bir erkekle konuştuğunu fark etti. Bu duruma sinirlenen şarkıcı, kızlarını evden çıkmamaları konusunda uyardı.

Kobra Murat, olayın detaylarını şu sözlerle aktardı, “Kızlardan biri ‘bırak’ diyor, Güllü omzundan tutuyor. O anda ya eli kayıyor ya da kızlardan biri onu itiyor. Tırnak aralarında DNA çıkmamasının sebebi bu olabilir.”

Güllü'nün Oğlu ve Avukatından Suç Duyurusu

Kobra Murat'ın bu iddiası sonrası Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız Hamza Gülter, sanatçının avukatı aracılığıyla ‘Kobra Murat’ olarak bilinen Murat Divandiler hakkında suç duyurusunda bulundu. Rojda Altintaş'ın haberine göre, hazırlanan şikayet dilekçesinde, Kobra Murat'ın sosyal medya üzerinden yaptığı yayınlarla Güllü'nün ölümü hakkında “asılsız ve yanıltıcı bilgiler yaydığı” ifade edildi. 

Ailenin, bu paylaşımların soruşturma sürecini olumsuz etkilediğini ve kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini savunduğu öğrenildi.

Kobra Murat “Bence Sultan İtti” Demişti

Kobra Murat, Güllü'nün tırnaklarında yabancı DNA bulunmamasına ilişkin “Cinayetin nasıl olduğunu bulmuş gibiyim” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının o gece TikTok'ta canlı yayın hazırlığında olduğunu ileri süren Kobra Murat, “Lavabodan çıkıyor, camın açık olduğunu fark ediyor. Aşağıda Eşref adlı biriyle konuşan kızları görüyor. Onlara sesleniyor. Bu sırada tartışma çıkıyor.” dedi.

Olay anında yaşanan kargaşayı anlatan Kobra Murat, “Güllü kızları omzundan tutuyor, tırnaklarında DNA çıkmamasının nedeni bu. Güllü onları çekiyor, onlar da “bırak” diyor. Ya Güllü'nün eli kayıyor ya da biri onu itiyor. Bence Sultan itti.” şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *