Madina Ghawsi olayı, ne dedi? "En yakın zamanda ülkeniz batacak" dedi! Madina Ghawsi tutuklandı mı?

Bugün öğlen saatlerinde TikTok'da paylaştığı görüntü ile Türkiye gündemine damgasını vuran Madina Ghawsi adında Afgan uyruklu kadınının o sözleri tansiyonu yükseltti. Madina Ghawsi olayı, ne dedi? "En yakın zamanda ülkeniz batacak" dedi! Madina Ghawsi tutuklandı mı?

Madina Ghawsi olayı, ne dedi?

Bugün öğlen saatlerinde TikTok'da paylaştığı görüntü ile Türkiye gündemine damgasını vuran Madina Ghawsi adında Afgan uyruklu kadınının o sözleri tansiyonu yükseltti. Tiktok'da paylaştığı nefret söylemli videosu kısa süre içerisinde sosyal medyaya düşerken vatandaşlar ise büyük tepki gösterdi. Videoda söylediği sözler oldukça dikkat çekerken bu süre zarfı içerisinde ise sosyal medyada Madina Ghawsi adında bir gündem başladı.

Vatandaşlar tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü göreve davet edilirken (#MadinaGhawsiTutuklansı) etiketi saatlerdir Türkiye gündeminde ilk sırada yer alıyor. Her geçen gün mülteci problemleri Türkiye'de büyük etkiler yaratmaya devam ederken yaşanan bu son gelişme ise vatandaşın tansiyonunu yükseltti. Sosyal medyada şimdiye kadar 100 binin üzerinde paylaşım yapılırken Afgan kadının tutuklanması ve sınır dışı edilmesi isteniyor.

Madina Ghawsi olayı, neler söyledi?

Madina Ghawsi olayı, ne dedi? "En yakın zamanda ülkeniz batacak" dedi! Madina Ghawsi tutuklandı mı? - Resim : 1

Sosyal medyada ülkeniz batacak, en dibine kadar batacak ve kalacaksınız böyle gibi ifadelere yer veren Madina Ghawsi'nin videosunda söylediği işte o sözler..

"En yakın zamanda ülkeniz batacak. En dibine kadar batacak Kalacaksınız böyle. bunu unutmayın. Bir tane Afgan kötü bir şey yaptı diye binlerce Afgan’ın ağzından ekmeğini alıyorsunuz. Biteceksiniz inşallah! En dibine kadar! Bu oluyor zaten batıyorsunuz görmüyorsunuz gözleriniz kör olmuş. Bitiyorsunuz batıyorsunuz su alıp götürüyor İzmir gibi Ankara gibi."

Videoya çok geçmeden ciddi anlamda tepkiler gelirken Madina Ghawsi ise paylaştığı videoları kaldırdı. Videolarını kaldıran o Afgan kadının söylediği sözler ise tekrardan olay yarattı. Kısa süre içerisinde gündeme yerleşen Madina Ghawsi'nin tepkiler sonrası söylediği o sözler..

Madina Ghawsi: "Amacıma ulaştım"

"Siz deli misiniz? Siz kafayı mı yediniz ne yediniz? Salak mısınız siz? Salaksınız onu biliyorum. Biz sizlere Türkiharı diyoruz biliyor musunuz? Gerçekten de öylesiniz. Ben videoyu kaldırmadım, videoyu kapattım. Çünkü siz pisliklerle uğraşacak halim yok. Çok iyi insanlar da var Türkiye’de. Ben onlara hiçbir zaman kötü bir şey söylemek istemedim ve söylemiyorum da. Bu videoyu siz pislikler için koymuştum. Kaldırdım, daha fazla olmasın diye. Çünkü sesimi duydunuz mu? Evet duydunuz o yeter"

Madina Ghawsi tutuklandı mı?

Sosyal medyada son saatlerde özellikle Twitter'da #MadinaGhawsiTutuklansın etiketi bir numaraya yerleşirken vatandaşlar ise tutuklanmasını istiyor. EGM ise bu konu ile ilgili araştırmalar gerçekleştirilirken nefret söyleminde bulunan Afgan vatandaşın sınır dışı edileceği gündemde yer alıyor.