Maaşını PTT’den Alan Emeklilere Avantajlı Kredi İmkanı

PTT Maaşını kendisinden alan emeklilere kredi imkânı sağlıyor. PTT emekli kredisi için koşulları belirlendi. Bu konuda PTT çeşitli bankalarla anlaşma sağladı. Bankalar, PTT’den maaş alan, emekli maaş müşterilerine uygun faizli özel ihtiyaç kredisi sunuyor.

Maaşını PTT’den Alan Emeklilere Avantajlı Kredi İmkanı

PTT Maaşını kendisinden alan emeklilere kredi imkânı sağlıyor. PTT emekli kredisi için koşulları belirlendi. Bu konuda PTT çeşitli bankalarla anlaşma sağladı. Bankalar, PTT’den maaş alan, emekli maaş müşterilerine uygun faizli özel ihtiyaç kredisi sunuyor.

Aktifbank Emekli Kredisi

Aktifbank PTT emeklileri için özel ihtiyaç kredisi oluşturan bankalardan birisidir. PTT maaş müşterileri ihtiyaç kredisi almak için Aktif Bank’a direk başvuru yapmak yerine PTT üzerinden müracaat etmelidirler. Aktif Bank’ın PTT emeklilerine tanıdığı kredi miktarı 50.000 TL olup en uzun geri ödeme süresi 60 ay olarak belirlenmiştir.

ING Bank Emekli Kredisi

ING Bank PTT emeklileri için hazırladığı kredi paketini Kredi Postam olarak adlandırıyor. ING Bank kredi postam kampanyasında alınabilecek maksimum sınırı 45.000 TL olarak belirliyor. Geri ödeme için ise tanıdığı en uzun vade 60 aydır. Bu pakette tahsis ücreti alınacak kredinin 5/1000 oranındadır.
ING Bank’ın PTT emeklileri için koyduğu yaş sınırı kredinin geri ödeme süresi dâhil olmak üzere 75’dir.

TEB Emekli Kredisi

TEB emekliler için uygun ödemeli kredi imkanı için PTT emeklilerinin de kullanılabileceği Jet kredi paketini kullanıma sunuyor. PTT şubeleri üzerinden başvuru yapan emekli maaş müşterileri TEB ’den 40.000 TL’ye kadar kredi kullanabiliyorlar. Kredilerin geri ödeme vadeler 3 ila 60 ay arasında değişiyor.
TEB’in PTT emeklileri için koyduğu yaş sınırı kredinin geri ödeme süresi dahil olmak üzere 70’dir

Deniz Bank Emekli Kredisi

Deniz Bank PTT emeklileri başvuruda bulunduğu takdirde uygun koşullarda kredi veriyor. Kullanılabilecek kredi miktarı 2.000 TL ile 36.000 TL arasında olabiliyor. Geri ödeme için banka tarafından verilen en uzun vade süresi 60 aydır.Deniz Bank’ın PTT emeklileri için koyduğu yaş sınırı kredinin geri ödeme süresi dahil olmak üzere 80’dir.

Maaşını PTT’den Alan Emeklilere Avantajlı Kredi İmkanı - Resim : 1

Burgan Bank PTT Emekli Kredisi

Burgan Bank PTT emeklileri için 55.000 TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor. Burgan Bank PTT emekli kredisi için geri ödeme vade sınırını 60 aya kadar uzatabiliyor.Burgan Bank’ın PTT emeklileri için koyduğu yaş sınırı kredinin geri ödeme süresi dahil olmak üzere 81’dir.

PTT Maaş Müşterilerine Uygulanan Kredi Faizleri

PTT Maaş müşterilerine uygulanan kredi faizleri şunlardır:

• Aktif Bank PTT’den maaş alan emeklilere 1250 TL ile 50.000 TL arasında kredi veriyor. Kredi geri ödeme vadesi 3 ila 60 ay olup uygulanan özel faiz oranı %3.69’dur.

Maaşını PTT’den Alan Emeklilere Avantajlı Kredi İmkanı - Resim : 2

• Deniz Bank PTT’den maaş alan emeklilere 2.000 TL ile 36.000 TL arasında kredi veriyor. Kredi geri ödeme vadesi 3 ila 60 ay olup uygulanan özel faiz oranı % 3.08’dir.

• ING Bank PTT’den maaş alan emeklilere 2.500 TL ile 45.000 TL arasında kredi veriyor. Kredi geri ödeme vadesi 3 ila 60 ay olup uygulanan özel faiz oranı % 3.24 ile % 3.74 arasında değişmektedir.

• TEB PTT’den maaş alan emeklilere 2500 TL ile 40.000 TL arasında kredi veriyor. Kredi geri ödeme vadesi 3 ila 60 ay olup uygulanan özel faiz oranı banka ile görüşülerek belirleniyor.

• Burgan Bank PTT’den maaş alan emeklilere 7500 TL ile 55.000 TL arasında kredi veriyor. Kredi geri ödeme vadesi 3 ila 60 ay olup uygulanan özel faiz oranı % 3.35 ile % 3.86 arasında değişiyor.

PTT emekli kredisi imkanı tanıyan bankalar tarafından uygulanan yaş sınırı genellikler kredi geri ödeme süresi de hesaba katılarak en fazla 80 olarak bildiriliyor.

Etiketler: ptt, emekli, kredi