Maaşa göre promosyon tutarı değişiyor! Denizbank 3.000, 3.500, 4.500 ve 5.000 TL promosyon ödüyor! Son maaş taşıma tarihi belli!

Emeklilere ödenen banka promosyonlarında yeni dönem 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle başladı. Yeni dönemde emeklilere ödeyeceği promosyonları duyuran Denizbank, promosyonlarını bin 750 TL’den 5 bin TL’ye çıkardı.

Maaşa göre promosyon tutarı değişiyor! Denizbank 3.000, 3.500, 4.500 ve 5.000 TL promosyon ödüyor! Son maaş taşıma tarihi belli!

Sosyal Güvenlik Kurumu ya da kısa adıyla SGK, kendi çatısı altından maaş alan SSK (4A), Bağ-Kur (4B) ya da Emekli Sandığı (4C) emeklileri için bankalar ile geçtiğimiz ay bir kez daha promosyon anlaşmasına oturdu. İçerisinde Denizbank’ın da bulunduğu 19 ayrı banka ile güncel promosyon tutarlarından anlaşmaya varan SGK, yeni tutarların 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle geçerli olacağını duyurmuştu. Kasım ayı itibariyle güncel tutarlardan ödeme yapmaya başlamış olan Denizbank ise, emekli promosyonları ile ilgili yeni bir duyuru yaptı.

Emeklilere pek çok ayrıcalık sunan bankalardan biri olan Denizbank, promosyon ödemelerinden uygun faizli özel kredi paketlerine kadar verdiği çeşitli hizmetler ile öne çıkmaya başladı. Bu kapsamda 1 Kasım 2022 tarihine kadar bin 750 TL’ye varan emekli promosyonları ödeyen Denizbank, SGK ile güncellediği anlaşma kapsamında promosyon tutarlarını 5 bin TL’ye kadar çıkardı.

DENİZBANK, YENİ EMEKLİ PROMOSYONLARINI DUYURDU

Maaşa göre promosyon tutarı değişiyor! Denizbank 3.000, 3.500, 4.500 ve 5.000 TL promosyon ödüyor! Son maaş taşıma tarihi belli! - Resim : 1

Kasım ayı itibariyle güncel emekli promosyonları üzerinden ödemeler gerçekleştirmeye başlamış olan Denizbank, emekli maaşını 3 yıl süre ile bankasına taşıyan emekli ve emeklilerin hak sahipliğinden maaş alan kişilere ödeyeceği promosyon tutarlarını 5 bin TL’ye kadar çıkardığını duyurdu. Promosyon anlaşması kapsamında maaşa göre ödeme yapan Denizbank, konuyla ilgili detaylı bir duyuru da yayınladı.

Promosyon anlaşması kapsamında detaylı bir duyuru ile kamuoyuna seslenen Denizbank, emekli aylığı 3.500 TL’ye kadar olan vatandaşlara 3 bin TL; emekli aylığı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan vatandaşlara 3 bin 500 TL; emekli aylığı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan vatandaşlara 4 bin 500 TL; emekli aylığı 10.000 TL ve üzerinde olan vatandaşlara ise 5 bin TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

PROMOSYONLARDAN YARARLANMAK İÇİN BİR OTOMATİK FATURA ÖDEMESİ ŞART

Promosyon ödemeleri kapsamında yalnızca maaş taşıma işlemini şart koşmayan Denizbank, emeklilerin üç yıl şartıyla bankasından maaş almasının yanı sıra aynı zamanda bir adet otomatik fatura ödeme talimatı vermesini de şart koştu. Bu kapsamda yalnızca otomatik fatura talimatı veren emeklilerin promosyondan yararlanabileceğini duyuran Denizbank, emekli maaşını kampanya kapsamında son taşıma tarihini de kamuoyu ile paylaştı.

Emekli maaşı taşıma işlemlerini hem dijital hem de fiziki şubelerinden gerçekleştiren Denizbank, 1 Kasım 2022 tarihi ile 31 Aralık 2023 tarihine kadar maaş taşıma işlemi gerçekleştiren emeklilerin 5 bin TL’ye varan promosyonlardan yararlanabileceğini açıkladı. Öte yandan Denizbank, hak edilen promosyon bedelinin peşin olarak yeni maaşlı müşterisinin hesabına aktarılacağını da taahhüt etti.