Maaş kartına 6.250 TL ödemeler yattı! Emeklilere ek ödemeler gündemden düşmüyor

Emeklilerin yüzünü güldüren haberler bankalardan geldi. Maaş kartına sahip olanlara bankalardan 6 bin 250 TL ödeme! En yüksek emekli promosyon ödemesi hangi bankada?

Maaş kartına 6.250 TL ödemeler yattı! Emeklilere ek ödemeler gündemden düşmüyor

Emekli maaş müşterileri son dönemde bankaların emekli promosyon kampanyalarını yakından takip etmeye devam ediyor. Türkiye bankacılık sektöründe faaliyet gösteren kamu ve özel sektör bankaları arasında promosyon yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Bankalar daha fazla emekli maaş müşterisi kazanmak isterken vatandaşlarda artan promosyon ödemelerinin keyfini çıkartıyor. Emekli maaşını bankadan alma sözü verene 6.250 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. Peki, hangi banka emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapıyor?

ING Emekli Promosyon Ödemesinde Rekor

Bankalar arasında emekli promosyon yarışı hız kazanırken ortaya çıkan tablo vatandaşın yüzünü güldürüyor. Türkiye’de milyonlarca müşterisi bulunan özel bankalardan ING promosyon kampanyasının detaylarını duyurdu. Buna göre emekli arkadaşlarını ING’ye getiren müşterilere kişi başı 250 TL ek promosyon verilecek. En fazla 5 arkadaş getiren müşteriler toplamda bin 250 TL’de buradan kazanmış olacak. Böylelikle emekli maaşını ING’ye taşıyıp 5 arkadaşını da getiren emeklilere toplamda 6 bin 250 TL promosyon verilecek.

Garanti BBVA Emekli Promosyon Ödemelerini Başlattı

Maaş kartına 6.250 TL ödemeler yattı! Emeklilere ek ödemeler gündemden düşmüyor - Resim : 1

Emekli maaşını Garanti BBVA bünyesine taşıyan emeklilere de ayda 5 bin TL’ye varan promosyon ödemeleri yapılıyor. Ayrıca emekli yakınını bankaya getirene her kişi başına 250 TL ek promosyon veriliyor. Bankadan yapılan açıklamada emekli maaşı 1.500 TL’ye kadar olanlara 3.500 TL, emekli maaşı 1500 TL ile 2500 TL arası olanlara 4250 TL ve 2500 TL üzeri maaş alanlara ise 5000 TL nakit ödenecek.

İş Bankası 5 Bin TL Promosyon Veriyor

Emekli maaş müşterilerinin yüzünü güldüren özel bankalar arasında Türkiye İş Bankası da yer alıyor. İş Bankası emekli maaşı tutarına göre 5000 bin TL’ye kadar promosyon ödemelerini başlattı. Emekli maaşını 3 yıl boyunca İş Bankası’ndan almayı taahhüt eden emeklilere anında 5000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. Bu promosyon imkanından yararlanmak isteyen tüm emekliler en yakın İş Bankası şubelerinden hizmet alabiliyor.