Lütfü Savaş aday olarak anons edilmedi! Eşinden dikkat çeken paylaşım

CHP bugün Ankara'da 31 Mart belediye başkan adaylarını Ankara'daki programda tanıttı. Programda adaylığına tepki gösterilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adı anons edilmedi. Eşi Nazan Savaş ise akşam saatlerinde yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Lütfü Savaş aday olarak anons edilmedi! Eşinden dikkat çeken paylaşım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde göstereceği tüm belediye başkan adaylarını bugün Ankara'da bir programla tanıttı. Programda, ikinci kez aday ilan edilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’ın ismi anons edilmemesi dikkat çekti. 

6 Şubat depremlerinde büyük yıkımlar yaşayan Hatay'da yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Lütfü Savaş katıldığı anma programlarında protesto edilmişti. 

Lütfü Savaş’ın adaylığını istemeyenler, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e de seslenerek Savaş’ı istemediklerini sık sık belirtiyor.

Lütfü Savaş ismi ilan edilmedi

CHP’li yöneticiler, Savaş’ın adaylığının yeniden konuşulacağını belirtmiş ancak alternatif bulamadıklarını söylemişti. Savaş, bugün CHP’nin aday tanıtım toplantısına katılmadı. Ayrıca Savaş’ın ismi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da ilan edilmedi. Hatay ilçe belediye başkan adayları ise açıklandı.

Nazan Savaş'tan dikkat çeken paylaşım

Olayın ardından Lütfü Savaş'ın eşi Nazan Savaş bu akşam saatlerinde X hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Savaş, eşiyle birlikte bir fotoğrafını “Yolumuza devam ediyoruz” notuyla paylaştı.

Herhangi bir CHP logosu ya da amblemi olmadan yapılan paylaşımda parti isminin de geçmemesi dikkat çekti. 

Etiketler: Lütfü Savaş, Hatay, CHP