Ludogorets - Fenerbahçe Maçını Şifresiz Veren Yabancı Kanalların Listesi: FB Maçı Şifresiz Bedava İzle

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü hafta maçında deplasmanda Ludogorets ile karşı karşıya gelecek. Maçı şifresiz veren yabancı kanalları merak ediliyor. Ludogorets - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Ludogorets - Fenerbahçe maçını hangi kanallar şifresiz yayınlıyor? İşte detaylar...

Ludogorets - Fenerbahçe Maçını Şifresiz Veren Yabancı Kanalların Listesi: FB Maçı Şifresiz Bedava İzle

Fenerbahçe'nin Ludogorets ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi maçı, EXXEN platformunda şifreli olarak yayınlanacak. Bu nedenle maçı izlemek için EXXEN platformuna üyelik gerekebilir. Ayrıca, maçın bazı ülkelerde farklı kanallar üzerinden şifresiz olarak yayınlanacağı belirtilmiş, bu kanalların bazıları ise aşağıda sıralanmıştır:

LUDOGORETS - FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Fransa: RMC Sport en direct
Danimarka: TV2 Play Denmark, TV2 Sport X
Avusturya: Sky Sport Austria 1
İspanya: Movistar+, Movistar Liga de Campeones 13

LUDOGORETS - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Maç 9 Kasım 2023 Perşembe günü saat 23:00, EXXEN'de!

FENERBAHÇE GRUPTAN ÇIKMAYI GARANTİLEYECEK

Fenerbahçe, bu sezon Avrupa sahnesinde İsmail Kartal yönetiminde çıktığı 9 maçı da kazandı. Bu çıkış, takımın gruptan çıkma hedefine doğru önemli bir adım atmasını sağlıyor.

Grupta lider durumda bulunan Fenerbahçe, 9 puanla zirvede yer alıyor. Bu durum, takımın bir sonraki maçından alacağı herhangi bir puanla birlikte gruptan çıkma şansını garantileyecek.

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa macerasına Danimarka ekibi Nordsjaelland karşısında 3-1'lik galibiyetle başladı. Ardından deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup etti ve son olarak evinde Ludogorets'i 3-1'lik skorla geçti. Bu başarılar, takımın gruptaki performansının etkileyici bir göstergesi oldu.