Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Sefer'i, yeni projesi ile hayranlarının karşısına çıkıyor! Yeni partneri Tuğba Melis Türk oldu!

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan ve özellikle son rol aldığı dizi projesi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ile hafızalara kazınan oyuncu Toygan Avanoğlu, yeni projesi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni projesinde beraber rol alacağı partneri de açıklanan Avanoğlu’nun, hangi karaktere hayat vereceği merak konusu oldu. İşte ünlü oyuncunun yeni projesinin ayrıntıları…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Sefer'i, yeni projesi ile hayranlarının karşısına çıkıyor! Yeni partneri Tuğba Melis Türk oldu!

2019 yılında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2021 yılına kadar reyting rekorlarını elinde tutmayı başaran Kuzey Yıldızı İlk Aşk isimli dizi, samimi konusu ve oyuncularının performansları ile o dönem içerisinde büyük ses getiren projelerinden birisi olmuştu. İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Ekinsu Cülcüloğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Aslıhan Kapanşahin, Gizem Güneş, Ecem Çalhan gibi genç yıldızların rol aldığı dizi projesi, kısa süre içerisinde en çok izlenen dizi olmayı başarmıştı.

Final tarihinin üzerinden 2 yıl geçmiş olmasına rağmen tekrar bölümleri ile bile kendinden söz ettirmeyi başaran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, dizide Sefer karakterine hayat veren Toygan Avanoğlu’nun yıldızının parlamasını da sağladı. Aslında 2012 yılından beri sektörde olan ve pek yapımda yer alan Avanoğlu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk isimli dizi ile tam olarak popülerliğe kavuştu.

Samimi oyunculuğu ve üstün komedi yeteneği ile seyircinin ilgisini hemen çekmeyi başarmış olan Toygan Avanoğlu, geniş bir hayran kitlesine hitap etmeyi başardı. Yeni projesinin ne olacağı merak ile beklenen Avanoğlu’ndan, geçtiğimiz günlerde bir yeni müjde geldi. Ünlü oyuncunun yeni projesi, kamuoyuna duyuruldu.

TOYGAN AVANOĞLU’NUN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU!

2019- 2021 yılları arasında Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk isimli dizide canlandırdığı Sefer karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Toygan Avanoğlu’nun yeni projesi belli oldu. Avanoğlu’nun, “Dünya Evi” isimli bir komedi filminde rol alacağı öğrenildi.

KADRO BELLİ OLDU!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Sefer'i, yeni projesi ile hayranlarının karşısına çıkıyor! Yeni partneri Tuğba Melis Türk oldu! - Resim : 1

Toygar Avanoğlu’nun yeni filmi Dünya Evi’nin oyuncu kadrosu, şu şekilde açıklandı:

  •          Tuğba Melis Türk, Selahattin Taşdöğen, Buket Dereoğlu, Binnur Şerbetçioğlu, Metin Keçeci, Tuna Arman.

ÇEKİMLERE BAŞLANDI!

Toygar Avanoğlu’nun yeni filmi Dünya Evi’nin çekimleri, İstanbul’da başladı. Filmin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.