Kuzey Güney'in Banu'su Bade İşçil, fiziği ile hayran bıraktı! Kayalıklara sere serpe uzandı!

Son olarak “Aşk 101” isimli dijital dizi ile sevenlerinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Bade İşçil, sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu yeni fotoğrafları ile nabızları yükseltti. 38 yaşındaki güzel, fiziği ile herkesi şaşkına çevirdi. İşte Bade İşçil’in yeni gönderilerine ilişkin ayrıntılar…

Kuzey Güney'in Banu'su Bade İşçil, fiziği ile hayran bıraktı! Kayalıklara sere serpe uzandı!

Kariyerinin ilk yıllarında ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül ile yaşadığı ilişki ile gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Bade İşçil, ayrıldıktan sonra yapmış olduğu “artık lahmacun yemiyorum” açıklaması ile uzun süre gündemi meşgul etmişti. Zaman içerisinde kendi yolunu belirleyen ve rol alacağı projeleri titizlik ile seçmeye özen gösteren Bade İşçil, bu zamana kadar hep çok ses getiren yapımlarda yer almayı başardı.

Ezel, Kuzey Güney, Ufak Tefek Cinayetler ve daha pek çok fenomen dizi ile ekranlara gelen Bade İşçil, son zamanlarda ekranlardan uzak kalmayı tercih ediyor. TV önünde herhangi bir iş yapmayalı oldukça uzun süre olan ve bu tercihi sebebi ile hayranları tarafından sürekli olarak baskılara maruz kalan güzel oyuncu Bade İşçil, son olarak Netflix için çekilmiş olan ve yayınlandıktan sonra günlerce konuşulan Aşk 101 isimli dijital dizide rol aldı.

Şu sıralar tatil yapan ve ailesi ile vakit geçiren ünlü oyuncu Bade İşçil, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmayı da ihmal etmiyor. Instagram hesabından sık sık paylaşımlar yapan İşçil, son yaptığı fotoğraf paylaşımı ile sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İşçil’in yeni pozu, sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü.

Mini Şortu ile Kayalıklara Uzandı!

Bir çocuk annesi olan ünlü oyuncu Bade İşçil, şu sıralar tatilin tadını çıkartıyor. Zamanının çoğunu çocuğu ile geçiren ünlü güzel, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Mini şortu, bikini üstü ve hasır şapkası ile kayalıklara sere serpe uzanan İşçil, sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü.

Fiziği Dudak Isırttı!

Kuzey Güney'in Banu'su Bade İşçil, fiziği ile hayran bıraktı! Kayalıklara sere serpe uzandı! - Resim : 1

38 yaşındaki ünlü oyuncu Bade İşçil’in kusursuz fiziği herkesi şaşkına çevirdi. İşçil’in fiziğine, dakikalar içerisinde binlerce övgü mesajı geldi.

Yeni Proje Bekliyorlar!

Bade İşçil’in gönderisinin altına onu ekranlarda görmeyi özlediklerini belirten sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncudan yeni proje beklediklerini ifade ettiler.

Etiketler: bade işçil