Kuveyt Türk'ten müşterilerine 100 TL ödeme yapılacağı duyuruldu! İşte detaylar

Kuveyt Türk Bankası internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu müşterilerine özel kampanyasını duyurdu. Bu kampanyaya göre görüntülü görüşme ile Kuveyt Türk müşterisi olanlara 100 TL'lik Sağlam Nakit Kart harcamasına tam tamına 100 TL'lik harcama iadesi hediye edilecek. Bu kampanyadan yararlanmak için yapmanız gerekenler haberimizin devamında yer alıyor..

Kuveyt Türk'ten müşterilerine 100 TL ödeme yapılacağı duyuruldu! İşte detaylar

Kuveyt Türk'ten müşterilerine 100 TL ödeme yapılacağı duyuruldu! İşte detaylar: Kuveyt Türk Katılım Bankası internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu müşterilerine özel kampanyasını duyurdu. Bu kampanyaya göre görüntülü görüşme ile Kuveyt Türk müşterisi olanlara 100 TL'lik Sağlam Nakit Kart harcamasına tam tamına 100 TL'lik harcama iadesi hediye edilecek. Bu kampanyadan yararlanmak için yapmanız gerekenler haberimizin devamında yer alıyor..

Kuveyt Türk Katılım Bankası web sitesinden yapmış olduğu kampanyaya son katılım tarihi 31 Ekim 2022 tarihi olarak açıklandı. Bu kampanyadan yararlanmak için görüntülü görüşme ile bankanın müşterisi olmanız yeterli.

KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu kampanyanın şartları şu şekilde sıralanmıştır:

*Kampanyadan 1 Temmuz 2022 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında görüntülü görüşme ile hesap açan bireysel müşteriler, şahıs firmaları ve çiftçiler faydalanabilir.

*Kampanyadan faydalanabilmek için hesap açılış sürecimizin ilk adımında yer alan ticari elektronik ileti gönderilmesine onay verilmesi gerekmektedir.

*Kampanya kapsamında 31 Ekim 2022 sonuna kadar ilk kez -tek seferde- yapılacak 100 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamasıyla 100 TL'lik harcama iadesi kazanılır.

*Kampanyadan faydalanılabilmesi için 100 TL harcamanın hesap açılışının üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekmektedir.

*Bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanılabilir ve kampanyaya katılım 30 bin kişi ile sınırlandırılmıştır. 

* Ayrıca diğer kampanyalarla birleştirilemez.

*Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir şeklinde kampanyadan yararlanacaklar için banka tarafından detaylı olarak bilgi verilmiştir.

Kampanyaya katılım için son gün 31 Ekim 2022 tarihi olarak belirtilmiştir. Bu tarihe kadar kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar Kuveyt Türk Katılım Bankası mobil uygulaması üzerinden görüntülü konuşma ile müşteri olmayı kabul ederek hesap açtırmaları gerekmektedir.