Kuveyt Türk Bankası harekete geçti! Faturaları otomatik ödeyenler, faturalarının 100 TL’sini bedavaya getirecek! Sadece bu yıl geçerli

Yeni kampanyaları ile müşterilerine kazandırmaya devam eden Kuveyt Türk Bankası, bu kez otomatik fatura talimatına karşılık müşterilerine TL değerinde Altın Puan kazandıracak bir kampanya başlattı.

Kuveyt Türk Bankası harekete geçti! Faturaları otomatik ödeyenler, faturalarının 100 TL’sini bedavaya getirecek! Sadece bu yıl geçerli

Bankaların son zamanlarda sayılarını artırdığı alışveriş kampanyaları, sektörün rekabet alanı haline dönüşürken; aynı zamanda yeni banka müşterilerine yönelik gerçekleştirilen kampanyalar da vatandaşların en çok önem verdiği kampanyalar arasında yer almaya başladı. Banka seçerken vatandaşların dikkat ettiği yeni banka müşterisi kampanyaları arasına bu kez Kuveyt Türk Bankası’ndan bir kampanya eklendi.

Avantajlı vadeli mevduat hesabından düşük faizli kredilerine kadar pek çok avantaj oluşturan Kuveyt Türk Bankası, bu kez yeni banka müşterilerine yönelik sağladığı avantajları artırmayı tercih etti. Yeni banka müşterilerinin otomatik fatura talimatı vermesi halinde müşterilerine TL değerinde Altın Puan kazandıracak olan Kuveyt Türk Bankası, kampanyasının şartlarına ve kampanyaya nasıl katılım sağlanabileceğine ilişkin bir duyuru yayınladı.

KUVEYT TÜRK BANKASI, OTOMATİK FATURA TALİMATI KAMPANYASINI BAŞLATTI

Kuveyt Türk Bankası harekete geçti! Faturaları otomatik ödeyenler, faturalarının 100 TL’sini bedavaya getirecek! Sadece bu yıl geçerli - Resim : 1

Yeni banka müşterilerine özel olarak bir kampanya düzenlemiş olan Kuveyt Türk Bankası, kampanyaya ilişkin bilgi verdi. Buna göre, 1 Temmuz 2022 tarihi ile 31 Aralık 2022 tarihi arasında Kuveyt Türk Mobil’den görüntülü görüşme ile banka müşterisi olanların aynı tarihler arasında herhangi bir bankacılık kanalı ile verdiği 2 adet fatura talimatı ödemesinden 100 TL Altın Puan kazanacağı öğrenildi.

Kampanyadan yararlanabilecek olan yeni banka müşterilerine ilişkin de bilgi veren Kuveyt Türk Bankası, kampanyadan yalnızca Kuveyt Türk Mobil’den görüntülü görüşme ile Kuveyt Türklü olan bireysel müşterilerin faydalanabileceğinin altını çizdi. Başka bir deyişle kurumsal ya da ticari müşterilerin Kuveyt Türk Bankası’nın bu kampanyasından yararlanamayacağı öğrenildi.

KUVEYT TÜRK BANKASI, FATURANIN ÖDENMESİNİ ŞART KOŞTU

Yeni kampanyasına ilişkin birtakım şartlar belirleyen Kuveyt Türk Bankası, hediye 100 TL Altın Puan’ın müşterisinin hesabına geçmesi için verilen fatura talimatlarının gerçekleşmesini yani faturaların en az 1 kez otomatik olarak ödenmesini şart koştu. Öte yandan Kuveyt Türk Bankası, kampanyaya belirli bir katılım sınırı da getirdi.

Halihazırda banka müşterilerinin kampanyadan yararlanamayacağını bildiren Kuveyt Türk Bankası, yeni banka müşterilerinin de bu kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabileceğini belirtti. Kampanyaya bir sınır da koyan Kuveyt Türk Bankası, kampanyadan otomatik fatura ödeme talimatı veren ilk 20 bin müşterisinin yararlanabileceğini bildirdi.