Kuruluş Osman Mehmet Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Mehmet Bey kimdir, kaç yaşında? Mehmet Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç?

Emre Dinler, “Kuruluş Osman” dizisinde Mehmet Bey karakterini canlandıran yakışıklı ve başarılı bir manken, dizi ve film oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır. Dinler, Hatay’da doğmuş, Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında üçüncü olmuş ve model olarak çalışmaya başlamıştır. Emre Dinler hakkında merak edilen her detaya haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kuruluş Osman Mehmet Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Mehmet Bey kimdir, kaç yaşında? Mehmet Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç?

Emre Dinler, Türk mankenlik, dizi ve film oyunculuğunun önemli isimlerinden biridir. Dinler, son olarak ATV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran “Kuruluş Osman” dizisinde Mehmet Bey karakterine hayat vermektedir. Mehmet Bey, Osman Bey’in kardeşi ve Ertuğrul Gazi’nin oğlu olarak dizide önemli bir rol oynamaktadır. Peki, Emre Dinler kimdir? Emre Dinler’in hayat hikayesi nasıldır? İşte, merak edilenler…

Kuruluş Osman Mehmet Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Mehmet Bey kimdir, kaç yaşında? Mehmet Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Emre Dinler Kimdir?

Emre Dinler, 22 Temmuz 1993 tarihinde Hatay’da dünyaya gelmiştir1. 1.90 m boyunda ve 85 kg ağırlığındadır. Yeşil gözlü ve siyah saçlıdır. Aslan burcudur. Hatay İli, Kırıkhan İlçesi Yalangöz nüfusuna kayıtlıdır.

Emre Dinler’in Mankenlik Kariyeri

Emre Dinler, mankenlik kariyerine 2013 yılında katıldığı Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında üçüncü olarak başlamıştır. Yarışmadan sonra model olarak çalışmaya devam etmiş ve birçok defilede boy göstermiştir. Düzgün fiziği ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Dinler, aynı zamanda birçok reklam filminde de oynamıştır.

Emre Dinler’in Oyunculuk Kariyeri

Emre Dinler, oyunculuk kariyerine 2018 yılında adım atmıştır. İlk kez rol aldığı “Söz” dizisinde Tahir Gümüş karakterini canlandırmıştır. Bu rol ile tanınan Dinler, daha sonra 2018-2019 yıllarında “Gülperi” dizisinde Mesut, 2020 yılında “Sol Yanım” dizisinde Barbar ve 2021 yılında “Yasak Elma” dizisinde Ömer karakterlerini oynamıştır. 2023 yılında ise “Al Sancak” dizisinde Piyade Yüzbaşı Cengiz Uslu rolünü üstlenmiştir. Emre Dinler, son olarak ATV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran “Kuruluş Osman” dizisinde Osman Bey’in kardeşi Mehmet Bey karakterini canlandırmaktadır.

Emre Dinler’in Kişisel Hayatı

Emre Dinler, kişisel hayatını gizli tutan bir isimdir. Hakkında evli olduğu ya da sevgilisi olduğu yönünde herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Emre Dinler, hayranlarıyla sosyal medya hesapları üzerinden iletişim kurmaktadır. Emre Dinler’in Instagram hesabının adresi [dinleremre], Twitter hesabının adresi [dinler_emre] ve Facebook hesabının adresi [emredinler]'tir.

Kuruluş Osman Mehmet Bey'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Mehmet Bey kimdir, kaç yaşında? Mehmet Bey'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Emre Dinler kimdir?

Emre Dinler, Türk manken, dizi ve film oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır.


Emre Dinler kaç yaşındadır?

Emre Dinler, 22 Temmuz 1993 tarihinde doğmuştur. 30 yaşındadır.


Emre Dinler nerelidir?

Emre Dinler, Hatay doğumludur. Kırıkhan nüfusuna kayıtlıdır.


Emre Dinler hangi dizilerde oynamıştır?

Emre Dinler, “Söz”, “Gülperi”, “Sol Yanım”, “Yasak Elma”, “Al Sancak” ve “Kuruluş Osman” gibi dizilerde oynamıştır.


Emre Dinler evli mi?

Emre Dinler, evli değildir. Sevgilisi olduğu yönünde herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.