Kuruluş Osman Gonca Hatun'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Gonca Hatun kimdir, kaç yaşında? Gonca Hatun'un rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç?

 ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın kadrosuna katılan Belgin Şimşek, Gonca Hatun rolüyle izleyicilerin beğenisini topluyor. Peki, Belgin Şimşek kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman’ın Gonca Hatun’u hakkında bilmeniz gerekenler.

Kuruluş Osman Gonca Hatun'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Gonca Hatun kimdir, kaç yaşında? Gonca Hatun'un rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç?

atv ekranlarında 5.sezonuyla yeni sezonu açan Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosu dikkat çekti. ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın kadrosuna dahil olan Belgin Şimşek, Gonca Hatun karakteriyle büyük ilgi görüyor. Belgin Şimşek, Türk televizyon dizilerinde başarılı bir oyunculuk kariyerine sahip olan bir isimdir. Peki, Belgin Şimşek kimdir, nereli, ve kaç yaşındadır? İşte, Kuruluş Osman'ın Gonca Hatun'u hakkında merak edilenler.

Kuruluş Osman Gonca Hatun'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Gonca Hatun kimdir, kaç yaşında? Gonca Hatun'un rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Belgin Şimşek Kimdir?

Belgin Şimşek, dizi ve tiyatro oyuncusudur. 2000 yılında İstanbul’da doğmuştur. Boyu 1,68 cm, kilosu 53 kg’dır. Poro Menajerliğin oyuncusudur.

Belgin Şimşek’in Oyunculuk Eğitimi

Belgin Şimşek, oyunculuk eğitimini Sadri Alışık Kütür Merkezinde burslu olarak tamamlamıştır2. 24. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödüllerinde ödül alarak dikkat çekmiştir.

Kuruluş Osman Gonca Hatun'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Kuruluş Osman Gonca Hatun kimdir, kaç yaşında? Gonca Hatun'un rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Belgin Şimşek’in Rol Aldığı Diziler

Belgin Şimşek, oyunculuğa ilk adımını 2021 yılında Benim Hayatım dizisinde Heves rolünü oynayarak atmıştır4. Bu dizide başarılı bir performans sergileyen Şimşek, 2023 yılında ise Kuruluş Osman dizisine dahil olmuştur. Bu dizide Gonca Hatun karakterini canlandıran Şimşek, Osman Bey’in kardeşi Savcı Bey’in eşi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Belgin Şimşek’in Sosyal Medya Hesapları

Belgin Şimşek’in Instagram hesabı [@belginsimsek] olarak bilinmektedir. Bu hesapta yaklaşık 500 bin takipçisi bulunmaktadır. Şimşek, burada hem diziden hem de günlük hayatından paylaşımlar yapmaktadır. Ayrıca Twitter hesabı [@belginsimsek] olarak bilinmektedir. Bu hesapta ise yaklaşık 50 bin takipçisi bulunmaktadır. Şimşek, burada da hem diziden hem de güncel konulardan bahsetmektedir.