Kuruluş Osman Aybars Alp kimdir, kaç yaşında? Kuruluş Osman'da Aybars Alp'i kim oynuyor? Aybars Alp'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Kuruluş Osman dizisinin ilk sezonunda Aybars Alp karakterini canlandıran Kadir Çiçek, izleyicilerin beğenisini kazanan genç bir oyuncudur. Peki, Kadir Çiçek kimdir? Kadir Çiçek’in rol aldığı diğer yapımlar nelerdir? İşte Kadir Çiçek hakkında merak edilenler.

Kuruluş Osman Aybars Alp kimdir, kaç yaşında? Kuruluş Osman'da Aybars Alp'i kim oynuyor? Aybars Alp'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Kuruluş Osman dizisi, ATV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin ilk sezonunda, Osman Bey’in alplerinden Aybars Alp, Sofia’nın adamları tarafından pusuya düşürülerek öldürüldü. Aybars Alp’in şehadeti, hem Kayı obasında hem de izleyicilerde büyük üzüntü yarattı.

Kuruluş Osman Aybars Alp kimdir, kaç yaşında? Kuruluş Osman'da Aybars Alp'i kim oynuyor? Aybars Alp'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Aybars Alp karakterini canlandıran Kadir Çiçek ise, dizinin ilk sezonunda performansıyla dikkat çeken genç bir oyuncu. Peki, Kadir Çiçek kimdir? Kadir Çiçek’in rol aldığı diğer yapımlar nelerdir? İşte Kadir Çiçek hakkında merak edilenler.

Kadir Çiçek kimdir?

Kadir Çiçek, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatro eğitiminin yanı sıra kamera önü oyunculuk eğitimi de aldı.

Kuruluş Osman Aybars Alp kimdir, kaç yaşında? Kuruluş Osman'da Aybars Alp'i kim oynuyor? Aybars Alp'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Kadir Çiçek, ilk olarak 2016 yılında “Hayat Şarkısı” adlı dizide rol aldı. Daha sonra “Bir Deli Rüzgar”, “Söz”, “Çarpışma” gibi dizilerde de oynadı. 2019 yılında “Kuruluş Osman” dizisinde Aybars Alp karakterini canlandırdı. Bu rolle geniş bir hayran kitlesi edindi.

Kadir Çiçek, aynı zamanda bir tiyatro oyuncusudur. “Bir Yaz Gecesi Rüyası”, “İyi Günde Kötü Günde”, “Yedi Kocalı Hürmüz” gibi oyunlarda sahne aldı. Ayrıca “Bir Ayrılık” adlı kısa filmde de rol aldı.

Kadir Çiçek, boş zamanlarında spor yapmayı, kitap okumayı ve müzik dinlemeyi seviyor. Kendini sürekli geliştirmeye çalışan bir oyuncu olduğunu söylüyor.